logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πρώτη νίκη για Χίμκι!
 30/10/2020

Mε τρία ματς σήμερα στην Ευρωλιγκα αλλά και ντέρμπι στο ΣΕΦ με τον Λάρκιν να επιστρέφει αλλά εμείς θα πάμε με ένα ματς στην Ρωσία!

Χωρίς νίκη παραμένει η Χίμκι που πέρασε ένα διάστημα με μεγάλες απουσίες με τραυματισμούς αλλά και κορωνοιό . Αλλά πλέον είναι πλήρης σχεδόν .Και είναι μια από τις ακριβές πάντα ομάδες ανέβασε πολύ το μπάτζετ και τις προσδοκίες με στόχο το Φ4. Δείχνει να αλλάζει στιλ φέτος από το ραν εντ γκαν και τα τρίποντα αλλά δεν ξεκίνησε καλά στην λίγκα της.Τρομερή φροντ λάιν με Μονρόε και Μίκι στην περιφέρεια πολλοί μπόμπερ αλλά λέιπει ο καθαρός άσος και θέλει να αποκτήσει χαρακτήρα.Δεν πείθει ο Κουρτινάιτις στο πάγκο.Σοκ από +5 στο 39΄εντός με την Μακάμπι στην παράταση.Πίεση και λογικά θα κάνει σεφτέ επιτέλους καθώς είναι ομάδα που ξεκίνησε για ψηλά!

Ο Ερυθρός Αστέρας που έχοντας την πιο σκληρή έδρα στην Ευρώπη και το φανατικότερο κοινό,είναι πάντα μαχητικός και στα πονηρά ονόματα για να μπει πλέι οφς όπως είχε κάνει πριν μερικά χρόνια,φέτος λόγω πανδημίας χάνει το όπλο του αλλά ξεκίνησε καλά. Φέτος ο έμπειρος Σάσα Ομπράντοβιτς που αγαπά την άμυνα στο πάγκο.Και θα κάνει ζημιές με την άμυνα και το πάθος του .Ηδη ενώ στην πρεμιέρα απογοήτευσε στο ματς με την Φενέρ ,με σούπερ Λόιντ διέλυσε την Μπασκόνια εντός και έκανε και το μπαμ με την ΤΣΣΚΑ από -10 στην παράταση

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΧΙΜΚΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1(-5,5)