logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι αιωνίων με απουσίες !
 21/11/2020

Για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα διεξάγονται σήμερα τρεις αναμετρήσεις. Δεσπόζει το ντέρμπι των αιωνίων, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί με σημαντικές απουσίες τον Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρίθει προβλημάτων ο Ολυμπιακός, καθώς θα παραταχθεί στο ντέρμπι χωρίς τους δύο πρώτους σκόρερ Ελ Αραμπί και Χασάν που παραμένουν στην Αφρική, έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό, αλλά και τον ηγετικό μεσοεπιθετικό Βαλμπουενά που θα μείνει τρεις εβδομάδες στα πιτς εξαιτίας θλάσης ! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας παραχωρήσει μία ισοπαλία στα Γιάννινα. Σούπερ επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός πορεύεται σε μια ακόμα δύσκολη σεζόν, στην ένατη θέση της κατάταξης. Οι πράσινοι δυσκολεύονται στη δημιουργία του παιχνιδιού και το σκοράρισμα. Ο κόουτς Λάζλο Μπόλονι είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής. Νοκ άουτ ο στόπερ Βέλεθ και ο μεσοεπιθετικός Μπουζούκης. Αναμένουμε κλειστό ματς, με χαμηλό σκορ λόγω και των απουσιών του Ολυμπιακού.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Under (1.70) ή No Goal (1.60)

ΛΑΜΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε αναζήτηση της πρώτης νίκης βρίσκεται ακόμα η Λαμία, που παραπαίει με έναν πόντο στο πρωτάθλημα. Άλλαξε προπονητή και ποντάρει στην εμπειρία του Μπάμπη Τεννέ για να ανακάμψει. Μείζον το πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα.

Ο Αστέρας διαθέτει ποιοτικό σύνολο που του επιτρέπει να τα βγάζει πέρα με αντιπάλους στα μέτρα του, Οι δύο ήττες στη σεζόν έγιναν κόντρα στους πρωτοπόρους Άρη και Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να είναι καλύτερος ο απολογισμός στο σκοράρισμα, αφού οι Αρκάδες δημιουργούν ευκαιρίες. Δεν σκοράρουν εύκολα οι δύο ομάδες !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λαμία-ΑστέραςΤρίπολης No goal (1.70)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Ατρόμητος θέλει να μπει στην εξάδα φέτος, εκεί βρίσκεται για την ώρα, χάρη και στο διπλό επί του Παναθηναϊκού πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Χρήζει βελτίωσης στην άμυνα η ομάδα του Περιστερίου που μπροστά έχει λύσεις και σκοράρει.

Ο Απόλλωνας δυσκολεύεται πολύ να πάρει αποτελέσματα στην προσαρμογή του έπειτα από την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Το παλεύει, είναι ανταγωνιστικός, όμως όσο δε σκοράρει, θα μένει διαρκώς με το… παράπονο. Ο έμπειρος κόουτς Γιώργος Παράσχος ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης Γκολ-γκολ (2.10)





Βαθμολογία 2023-24