logo as
   [157] ΟΡΛΕΑΝ - ΝΙΜ 0-1  [141] ΛΕΦΣΚΙ 2005 ΚΡΟΥΜΟΒΓΚΡΑΝΤ - ΣΛΑΒΙΑ ΣΟΦΙΑΣ 1-0  [156] ΜΑΡΤΙΓΚ - ΣΟΛΕ 1-0  [159] ΡΟΥΕΝ - ΝΑΝΣΙ 1-0  [135] ΛΕΟΜΠΕΝ - ΛΙΦΕΡΙΝΓΚ 0-1  [131] ΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΣΟΣΝΟΒΙΕΤΣ 3-3  [133] ΑΜΣΤΕΤΕΝ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ Β 1-3  
 
 
 
 
 
 
 

Σούπερ Λίγκα: Πληρώνουν τα γκολ !
 22/11/2020

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Υπάρχουν φαβορί, αλλά τα γκολ είναι αυτά που πληρώνουν σε υψηλές αποδόσεις.

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ

Στη Ριζούπολη αντί για το ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το ματς. Η ΑΕΚ πορεύεται βάση προγράμματος στα αποτελέσματά της συνδυάζοντας επιτυχώς τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Οι κιτρινόμαυροι στηρίζονται στην έξοχη αμυντική λειτουργία, στην επίθεση θα μπορούσαν και καλύτερα.

Στα Γιάννινα πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος έκανε σεφτέ στις νίκες η Λάρισα. Οι βυσσινί ξεκίνησαν μουδιασμένα τη σεζόν και για αυτό ευθύνεται εν πολλοίς η κάκιστη προβληματική λειτουργία. Μπροστά σκοράρουν οι Θεσσαλοί. Γκολ-γκολ τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Το ίδιο αναμένουμε και σήμερα, σε υψηλή απόδοση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Λάρισα Γκολ-γκολ (2.55)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Αλλιώς περίμεναν στον Παναιτωλικό το ξεκίνημα της περιόδου και αλλιώς πορεύεται η ομάδα του Αγρινίου στην πράξη, δίχως νίκη στα οκτώ πρώτα παιχνίδια. Κάκιστες οι επιδόσεις των καναρινιών στο σκοράρισμα, ενώ μπάζουν και στα μετόπισθεν.

Στον Άρη απολαμβάνουν την παρουσία τους στην κορυφή της κατάταξης στο πρώτο σκέλος της περιόδου, δίχως να το περιμένουν πολλοί. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στηρίζεται στην έξοχη αμυντική λειτουργία και την καλή χημεία, υπό τον κόουτς Άκη Μάντζιο. Αναμένουμε κλειστό ματς, πληρωνει χρυσάφι η ισοπαλία !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναιτωλικός-Άρης Χ (3.25)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν απέφυγε τις γκέλες στο ξεκίνημα της περιόδου ο ΠΑΟΚ, αλλά εσχάτως έχει βρει ρυθμό και προ της διακοπής πέτυχε σερί νικών εντός και εκτός συνόρων. Σαφώς βελτιωμένοι οι Θεσσαλονικείς στην επίθεση, αλλά δυσκολεύονται να κρατήσουν καθαρή εστία.

Ιδιότυπη αγωνιστική συμπεριφορά παρουσιάζει ο ΠΑΣ στο ξεκίνημα της περιόδου. Κόντρα στους μεγάλους της κατηγορίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και παίρνει αποτελέσματα, αλλά γκελάρει με βατούς αντιπάλους. Καλοδουλεμένη ομάδα υπό τον κόουτς Αργύρη Γιαννίκη, με έφεση στις αντεπιθέσεις. Σκοράρει ο Πας, πληρώνουν τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα Γκολ-γκολ (2.25)





Βαθμολογία 2023-24