logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Ρίσκο για ταμείο!
 30/11/2020

H Κυριακή έγραψε 2/3 με την Μίλαν και την ΑΕΚ να κάνουν την «δουλειά» τους αλλά να μου χαλάει την… σούπα η Λανς (που πήγα και την βρήκα).

Το σημερινό πρόγραμμα δεν προσφέρεται για μεγάλα πράγματα και θα ρισκάρω με τo διπλό της Πάρμα επί της Τζένοα στο καταληκτικό ματς της 9ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο αλλά και με το διπλό της Σπαλ επί της Βίρτους Εντέλα στο μικρό καμπιονάτο (Β Ιταλίας).

Τζένοα και Πάρμα απογοητεύουν μέχρι στιγμής. Η πρώτη έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες ο απολογισμός της Πάρμα. Η ομάδα της Γένοβας έχει 5 απουσίες (Μπιράσκι, Κασάτα, Κρισίτο, Περίν, Πιάτσα, Ζαπακόστα) ενώ η Πάρμα θα παραταχθεί κομπλέ. Υπέρ του διπλού και η πρόσφατη παράδοση που θέλει την Πάρμα να έχει δύο σερί νίκες μέσα στο «Λουίτζι Φεράρις», μία στις 7 Οκτωβρίου 2018 με σκορ 3-1 και μία πέρσι στις 23/06/2020 με σκορ 4-1.

Στην Β Ιταλίας η αυλαία της 9ης αγωνιστικής πέφτει με το παιχνίδι της Βίρτους Εντέλα – Σπαλ και θα ρισκάρω στο διπλό για τους παρακάτω λόγους. Η Σπαλ διανύει περίοδο μεγάλη φόρμας με 5 σερί νίκες ενώ στον αντίποδα η Εντέλα δεν έχει καταφέρει ακόμη να σταυρώσει νίκη (0-5-3). Η ομάδα του Πασκουάλε Μαρίνο είναι από τα φαβορί για την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια του καμπιονάτο, διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ και στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει ευχάριστες αναμνήσεις αφού στην μοναδική της επίσκεψη, στις 11/02/2017 πέρασε με νίκη 3-0!

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΣΠΑΛ 2
ΤΖΕΝΟΑ – ΠΑΡΜΑ 2