logo as
   [193] ΚΕΡΙ - ΑΘΛΟΟΥΝ ΤΑΟΥΝ 1-2  [202] ΡΙΟ ΑΒΕ - ΑΡΟΥΚΑ Half 1-0  [189] ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ 0-1  [185] ΖΝΙΤΣΖ ΠΡΟΥΣΖΚΟΒ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 2-2  [173] ΡΟΝΤΑ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ Final 1-1  [171] ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΜΠΡΕΝΤΑ Final 2-2  [174] ΤΕΛΣΤΑΡ - ΕΜΕΝ Final 2-3  [175] ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ - ΑΓΙΑΞ Β Final 3-1  [168] ΟΣΤΑΝΔΗ - SL16 Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Κρύβουν παγίδες…
 30/11/2020

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται μια ακόμα αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Λέστερ να είναι ξεκάθαρο φαβορί με την Φούλαμ ενώ πιο ανοιχτό ματς δείχνει το Γουέστ Χαμ-Αστον Βίλα.

ΛΕΣΤΕΡ-ΦΟΥΛΑΜ
Τέλος το νικηφόρο σερί τριών αγώνων για την Λέστερ, καθώς έπεσε πάνω σε μια καταιγιστική Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και ηττήθηκε δίκαια με 3-0. Ο τεχνικός, Μπράντον Ρόντζερς τόνισε: «Και αυτές οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα, το θέμα είναι να σηκώσουμε άμεσα το κεφάλι». Υπάρχει πίστη για να παλέψει για θέση ακόμα και στην 4αδα. Είχε την Μπράγκα εκτός για το Γιουρόπα Λιγκ. Αγωνιστικά, λείπουν και πάλι οι Φοφανά (στόπερ, Σογιούντσου (στόπερ), Εντίντι (μέσος) και Περέιρα (μπακ) λόγω τραυματισμών.

Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση η Φούλαμ, έχασε και πέναλτι που θα άλλαζε τα δεδομένα του ματς αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 εντός από την Εβερτον, έχοντας μεγάλη αδυναμία στα ανασταλτικά της καθήκοντα. Μόλις μια νίκη από την αρχή της σεζόν για την ομάδα του Σκοτ Πάρκερ που ήδη αισθάνεται πίεση, καθώς δεν έρχονται θετικά αποτελέσματα. Αγωνιστικά, εξέτισε και επιστρέφει ο Καμαρά (φορ), παραμένει εκτός ο Τέτε (μπακ) λόγω τραυματισμού.

Εκτίμηση: Goal+Over

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Δεύτερη διαδοχική νίκη για την Γουέστ Χαμ (και μάλιστα με το ίδιο σκορ), που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σέφιλντ Γιουν., με 1-0. «Μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο», υποστήριξε ο τεχνικός των «σφυριών», Ντέϊβιντ Μόγιες που βλέπει την ομάδα του να έχει υποστεί πλέον μόλις μια ήττα στα οχτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος (εκτός από την Λίβερπουλ με 2-1). Μοναδική αμφιβολία και πάλι του χρήσιμου Αντόνιο (φορ/εξτρέμ) που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Μπορεί να ισοφάρισε προ στιγμήν στο σκορ, όμως η Αστον Βίλα δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια με 2-1 εντός από την Μπράιτον. Ντεφορμέ η ομάδα του Ντιν Σμιθ που μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και έχασε έδαφος από την πρώτη εξάδα. Στον αγωνιστικό τομέα, δεν έχουν προκύψει νεότερα προβλήματα απουσιών, πέραν δυο-τριών μακροχρόνιων απόντων που δεν επηρεάζουν τα πλάνα.

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24