logo as
   [855] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Τέταρτη σερί νίκη ο ΠΑΟ!
 23/1/2021

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του ΟΦΗ στο "Απόστολος Νικολαϊδης" για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και συνέχισε την ανοδική του πορεία καθώς αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη του και το πέμπτο διαδοχικό ματς χωρίς ήττα. Μάλιστα στα πέντε αυτά παιχνίδια οι "πράσινοι" έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και αν μη τι άλλο αυτό πιστώνεται στον Ρουμάνο τεχνικό Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος κάνει καλή δουλειά.

Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν στο 37’ όταν μετά από σέντρα του Εμμανουηλίδη, ο Σένκεφελντ με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη σεζόν. Στην επανάληψη, οι Κρητικοί πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση ωστόσο, δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Διούδη με εξαίρεση το σουτ του Στάικου στο 77’.

Ο Παναθηναϊκός έφθασε μια ανάσα από το 2-0 στο 79΄αλλά το πλασέ του Αϊτόρ βρήκε το δκοκάρι του ΟΦΗ. Στο 87΄ ο Καμπέτσης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 έπειτα από την εξαιρετική ενέργεια του Αλεξανδρόπουλου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε έτοιμο γκολ σον συμπαίκτη του.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδης (69? Αϊτόρ), Ιωαννίδης (69? Μακέντα), Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο (75? Βιγιαφάνιες), Καμπετσής (89? Χατζηθεοδωρίδης).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουες, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Γιαννούλης (85? Ντε Γκούζμαν), Κοροβέσης, Στάικος, Βαφέας (61? Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον (73? Γρίβας), Σαρδινέρο.

* Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 την Λάρισα με γκολ του συνήθη ύποπτου Μπαράλες στο 60΄και συνέχισε την ανοδική του πορεία.

* O Άρης επέστρεψε στις επιτυχίες και πέρασε με δύσκολη νίκη 1-0 από την Ριζούπολη με το γκολ του Ιαωάννου στο 18΄.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα 1-0
Απόλλων Σμύρνης - Άρης 0-1
Παναθηναϊκός - Οφη 2-0





Βαθμολογία 2023-24