logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Θέαμα στην Γερμανία!
 24/1/2021

Για το πρωτάθλημα της Γερμανίας, θα διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις, στις οποίες αναμένουμε γκο, και θέαμα.

ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ
Άδικη εντός έδρας ήττα από την Κολωνία υπέστη η Σάλκε, πέρα για πέρα οδυνηρή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο, στην επανάληψη κυριάρχησε απόλυτα -με τον Χόοπ να πετυχαίνει το 5ο του γκολ στο 2021- αλλά αντί ολικής ανατροπής έμεινε και με άδεια χέρια στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του ο 37χρονος Ολλανδός φορ Χούντελααρ.
Η Μπάγερν έχοντας και τύχη πέρασε από το Αουγκσμπουργκ (0-1), διατηρώντας την απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον ανταγωνισμό. Οι Βαυαροί έπαιξαν φουλ επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν, όμως στην επανάληψη ήταν παθητικοί και γλίτωσαν με αποκορύφωμα χαμένο πέναλτι στο 76’. Είχαν προηγηθεί οκτώ συνεχόμενα γκολ-γκολ εκτός έδρας, τα 14/17 ματς πρωταθλήματος ήταν γκολ-γκολ και over. Θα κερδίσει η Μπάγερν, θα σκοράρει η Σάλκε !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Σάλκε-Μπάγερν 2 και Goal (2.25)

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΚΟΛΩΝΙΑ
Η Χοφενχάιμ ξέσπασε στο Βερολίνο και μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής τουλάχιστον για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Είχε σύμμαχο την τύχη σε χαμένο πέναλτι στο 12’ και έκτοτε κυριάρχησε. Over τα εννιά από τα 12 τελευταία της.
Υπερπολύτιμη νίκη στο “εξάποντο” στην έδρα της Σάλκε πανηγύρισε η Κολωνία, ξεφεύγοντας κι άλλο από τις δύο τελευταίες θέσεις (απευθείας υποβιβασμός). Τυχερή πάντως η επικράτηση των “τράγων” (μετά από σερί (0-2-3), που αφότου ισοφαρίστηκαν βρέθηκαν σε παθητικό ρόλο αλλά όχι μόνο γλίτωσαν, στις καθυστερήσεις… άρπαξαν και το τρίποντο. Είχαν προηγηθεί έξι διαδοχικά no goal. Καλύτερη ομάδα η Χοφενχάιμ, μπορεί την νίκη !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Χοφενχάιμ-Κολωνία 1 (1.85)





Βαθμολογία 2023-24