logo as
   [123] ΠΙΡΙΝ ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ - ΕΤΑΡ 1924 ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη στην Κρήτη!
 26/1/2021

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και στην 19η αγωνιστική θα διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις. Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στην Θεσσαλονίκη ο Άρης έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στη Λάρισα.

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Σε ντεφορμάρισμα διαρκείας τελεί ο ΟΦΗ, καθώς μετρά έναν πόντο στα τρία πιο πρόσφατα ματς και μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια. Έχασε και στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και πλέον το τρένο που οδηγεί στα πλέι οφ απομακρύνεται ολοταχώς. Μείζον το θέμα στη δημιουργία και την εκτέλεση εσχάτως για τους Κρητικούς, που δεν έχουν βάλει γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Ο Αστέρας αξιοποίησε πλήρως το εύκολο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων και με τρεις μαζεμένες νίκες εδραίωσε την παρουσία του στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της η ομάδα της Τρίπολης, αλλά διαθέτει τακτική συγκέντρωση και αξιοπιστία στα μετόπισθεν. Ούτε γκολ δεν δέχθηκε στα τρία πιο πρόσφατα ματς που νίκησε. Πολύ σημαντική για τους Αρκάδες, η απουσία του αρχισκόρερ Μπαράλες που εκτίει ποινή, όπως και ο αμυντικός μέσος Βαλιέντε. Θα πέσουν κορμιά στ «Γεντί Κουλέ». Πληρώνει η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης Χ (2.95)

ΑΡΗΣ-ΑΕΛ
Ο Άρης μετρούσε μόνο έναν πόντο σε τρία παιχνίδια και είχε στοχεύσει τη συνάντηση με τον Απόλλωνα προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Όπως και έγινε, με το διπλό της ομάδας στη Θεσσαλονίκη στη Ριζούπολη. Και πάλι κινήθηκαν σε χαμηλούς τόνους οι κιτρινόμαυροι που πληρώνουν το γεγονός πως δεν διαθέτουν μεγάλο βάθος στο ρόστερ. Έρχεται για ενίσχυση στην επίθεση ο Κώστας Μήτρογλου. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Η Λάρισα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου αν πάρει αποτέλεσμα στην Τρίπολης, αλλά και πάλι επέστρεψε με άδειες αποσκευές στη βάση της. Ούτε η επιστροφή του Τζιανλούκα Φέστα βοήθησε τους βυσσινί να πατήσουν φρένο στον κατήφορο, αν και ο Ιταλός κόουτς δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Δίχως νίκη στα έντεκα πιο πρόσφατα ματς, όπου ο απολογισμός είναι μόνο τρεις πόντοι. Δεν σκόραρε η ΑΕΛ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Καλύτερη ομάδα ο Άρης, θα παλέψει η ΑΕΛ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης-ΑΕΛ 1 ή Under 2,5 γκολ





Βαθμολογία 2023-24