logo as
   [841] ΛΕΣΤΕΡ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1-0  [808] ΞΑΜΑΞ - ΒΙΛ 1900 Final 2-2  [819] ΜΠΑΜΠΕΡ ΜΠΡΙΤΖ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ 1-1  [836] ΜΠΟΡΝΤΟ - ΝΤΙΝΚΕΡΚ 1-0  [839] ΤΡΟΥΑ - ΠΟ 0-1  [832] ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΑΝΖΕ 0-1  [838] ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ - ΠΑΡΙ 1-0  [817] ΡΕΖΟΒΙΑ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ Half 0-0  [826] ΠΟΤΕΡΣ ΜΠΑΡ ΤΑΟΥΝ - ΧΕΙΣΤΙΝΓΚΣ ΓΙΟΥΝ. 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη στην Μαδρίτη
 7/3/2021

Για την 26η αγωνιστική στην Πριμέρα της Ισπανίας, σαφέστατα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ.

ΟΥΕΣΚΑ-ΘΕΛΤΑ
Καλός και ο βαθμός που πήρε η Ουέσκα απέναντι στην Εϊμπάρ, όπου προηγήθηκε κι όλας και αν ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Προηγήθηκε η νίκη επί της Γρανάδα για την ομάδα του Πατσετά, που δείχνει να έχει λύσεις για να μπορέσει να αυξήσει τις ελπίδες της για την παραμονή. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Αμφίβολοι οι σημαντικοί Σάντρο (επιθετικός), Μοσκέρα (χαφ).

Η Θέλτα σκόραρε στο 94’ για να σώσει την παρτίδα απέναντι στην Βαγιαδολίδ. Προηγήθηκε η ήττα με 2-0 από την Βαλένθια για την ομάδα του Κουδέτ που συνεχίζει να παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Πάντως έχει 1 νίκη και 3 ισοπαλίες στα 5 τελευταία της στο πρωτάθλημα. Από δύο γκολ δέχθηκε στα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έχοντας δύο ισοπαλίες. Αγωνιστικά τιμωρημένος είναι ο χαφ Τάπια. Παραμένουν εκτός οι Αραούχο (στόπερ), Άλβαρεθ (τερματοφύλακας).

Εκτίμηση: Χ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη νίκη που ήθελε πάρα πολύ απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Πλέον είναι στο +5 στην κορυφή από Μπάρτσα, Ρεάλ και με ματς περισσότερο. Οπότε το ντέρμπι με την «βασίλισσα» είναι κομβικό για την πορεία του τίτλου. Μία ισοπαλία έχει στα δύο τελευταία εντός πρωταθλήματος, ενώ προηγήθηκαν τρεις σερί νίκες και θέλει να γυρίσει σε αυτές. Αγωνιστικά οι Καράσκο (χαφ), Τριπιέ (μπακ) είναι έτοιμοι να παίξουν. Γυρίζουν στην ενδεκάδα και οι σημαντικοί επιθετικοί Φέλιξ, Σουάρες. Αμφίβολος ο μπακ Χιμένεθ.

Γκέλα ολκής για την Ρεάλ η ισοπαλία με την Σοσιεδάδ που ήρθε με μεγάλη δυσκολία. Με γκολ του Βινίσιους αποφεύχθηκε το κάζο. Η ομάδα του Ζιντάν άφησε πίσω της 4 σερί νίκες, ενώ με τρίποντο στο ντέρμπι βάζει φωτιά στην υπόθεση τίτλος. Με νίκες έβγαλε τα τρία τελευταία εκτός πρωταθλήματος, ενώ προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες. Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Ζιντάν τον Μπενζεμά. Παραμένουν εκτός οι Καρβαλιάλ (μπακ), Αζάρ (δεκάρι). Αμφίβολος ο Σέρχιο Ράμος, αποθεραπεύτηκε ο Μιλιτάο (αμυντικός).

Εκτίμηση: 2-3 goal

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΛΕΒΑΝΤΕ
Η Σοσιεδάδ παραλίγο να πάρει τη νίκη στην Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Προηγήθηκε το 0-0 εκτός με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. η ομάδα του Ιμανόλ έχει ανεβάσει στροφές στο πρωτάθλημα, αφού είναι αήττητη στα έξι τελευταία της με τρεις νίκες. Κοιτάει ακόμα και την 4άδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Με νίκες, βάζοντας από 4 γκολ στην κάθε μία, έβγαλε τα δύο τελευταία εντός. Αγωνιστικά εξέτισε ο καλός χαφ Μερίνο. Γυρίζει ο καλός χαφ Ιγιαραμέντι.

Η Λεβάντε την Πέμπτη το βράδυ έδωσε την εντός έδρας ρεβάνς με την Μπιλμπάο, για τα ημιτελικά του κυπέλλου, έχοντας πάρει 1-1 στην πρώτη αναμέτρηση. Ανάλογα με το αν προκρίθηκε ή όχι θα είναι και η διάθεση της. Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ αντιμετώπισε ξανά την Μπιλμπάο, αλλά για το πρωτάθλημα φέρνοντας 1-1. Αήττητη με 1 νίκη έβγαλε τα 3 τελευταία πρωταθλήματος, όπου όλα ήταν 2-3 γκολ. Με νίκες έβγαλε τις δύο τελευταίες εξορμήσεις, όπου επίσης ήταν 2-3 γκολ. Παραμένει τραυματίας ο στόπερ Ποστίγο. Εκτός οι Βέζο, Μπάρντι (εξτρέμ), Καμπάνια (χαφ).

Εκτίμηση: 1

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ
Η Μπιλμπάο την Πέμπτη το βράδυ έδωσε τον εκτός έδρας αγώνα ρεβάνς με την Λεβάντε, για τα ημιτελικά του κυπέλλου, φέρνοντας 1-1 στην πρώτη αναμέτρηση. Κι όλα αυτά ενώ αρχές Απριλίου έχει να δώσει τον τελικό κυπέλλου με την Σοσιεδάδ από την περσινή περίοδο. Με 1-1 έχει βγάλει τα 3 από τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα, έχοντας και τη νίκη 4-0 εκτός απέναντι στην Κάντιθ. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά ο Μαρθελίνιο δεν έχει νέα προβλήματα.

Δύσκολη αποστολή για την Γρανάδα, που έχει βάλει στο πρόγραμμα της δύο έξτρα ματς. Γιατί έχει περάσει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και την ερχόμενη Πέμπτη έχει εντός την πρώτη κόντρα με την Μόλντε. Η νίκη επί της Έλτσε έβαλε τέλος σε άσχημο σερί 4 αγώνων, στο πρωτάθλημα, με 2 ισοπαλίες. Με γκολ – γκολ έβγαλε τις 4 τελευταίες εξορμήσεις. Εξέτισε ο στόπερ Χερμάν. Εννέα οι τραυματίες για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανάμεσα τους οι βασικοί Σουάρεθ (5 γκολ), Μίγια (χαφ), Σόρο (χαφ), Κινί (μπακ), Ματσίς (3 γκολ), Γκοναλόνς (χαφ).

Εκτίμηση: Goal





Βαθμολογία 2023-24