logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Οι προβολείς στην Τούμπα!
 7/3/2021

Για την 25η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη. Καίγεται για νίκη ο Παναιτωλικός κόντρα στον κουρασμένο Βόλο. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ
Ο Ολυμπιακός δεν άφησε στην τύχη του το ματς στον Βόλο και με βασική ενδεκάδα πήρε μία ακόμα νίκη εκτοξεύοντας την διαφορά από τον δεύτερο Άρη στους 14 πόντους. Το θέμα είναι πως μαζεύονται πολλά ματς, από τη στιγμή που την Πέμπτη οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη για το κύπελλο με τον Άρη, όπου προκρίθηκαν με το γκολ της χρονιάς από τον Μπουχαλάκη (1-1). Λογικά στο παιχνίδι με την Λαμία θα προβεί σε ροτέισον ο Πέδρο Μαρτίνς.
Η Λαμία παρουσιάζεται όλο και πιο ανταγωνιστική στην προσπάθειά της να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει βρει λύσεις στη γραμμή κρούσης και το σκοράρισμα που ήταν το αδύναμο σημείο της. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των κυανόλευκων. Ανάλογη κατάληξη είχε και το μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (1-1), όπου η Λαμία αποκλείστηκε. Πάμε με τα κόρνερ του Ολυμπιακού που πληρώνουν !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-Λαμία Να κερδίσει ο Ολυμπιακός πάνω από 6,5 κόρνερ (2.10)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ
Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην νίκη του επί του Παναθηναϊκού. Για μια ακόμα φορά η ομάδα του Αγρινίου παρουσιάστηκε υποτονική σε εκτός έδρας ματς και έδωσε στην Λάρισα την ευκαιρία να πάρει την πρώτη νίκη στο Αλκαζάρ. Οι κυανοκίτρινοι σκοράρουν με δυσκολία, μόνο ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός.
Η… διαβολοβδομάδα του Βόλου ολοκληρώνεται στο Αγρίνιο, όπου οι κυανέρυθροι θα δώσουν το τρίτο ματς μέσα έξι ημέρες ! Την Δευτέρα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη υποδέχθηκε στο κύπελλο την ΑΕΚ, χρησιμοποιώντας και στα δύο ματς βασικούς παίκτες, ίσως τώρα ήρθε η ώρα για να πάρουν κάποι εξ’ αυτών ανάσες. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε Under. Να η ευκαιρία για να κερδίσει ο Παναιτωλικός !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναιτωλικός-Βόλος 1 (2.10)

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ
Ο ΠΑΟΚ ήταν σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς υποτονικός, έχασε από τον Αστέρα Τρίπολής και η γκρίνια κυριάρχησε στις τάξεις του δικεφάλου του βορρά. Μεσοβδόμαδα με εναλλακτικό σχήμα πήρε ισοπαλία στην Λαμία (1-1) για το κύπελλο και πέρασε στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Τώρα, οι μαυρόασπροι θα έχουν την ευκαιρία για εξιλέωση κερδίζοντας τον αιώνιο αντίπαλο Άρη και ανεβαίνοντας παράλληλα στη δεύτερη θέση.
Ο Άρης υποχρεώνεται μέσα σε τρεις ημέρες να δώσει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Την Πέμπτη υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, αποκλειόμενος στο 87’ (1-1), με απίθανη γκάφα του γκολκίπερ Κουέστα. Τώρα θα αγωνιστεί στην Τούμπα κόντρα στον μισητό αντίπαλο ΠΑΟΚ. Δεδομένη η κόπωση στις τάξεις των κίτρινων, αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα ροτέισον από τον Άκκη Μάντζιο. Η έξοχη αμυντική λειτουργία εξακολουθεί να είναι το όπλο του Άρη. Επιλέγουμε την ισοπαλία που πληρώνει !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-Άρης Χ (3.85)





Βαθμολογία 2023-24