logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Μίλαν και Άντερλεχτ!
 7/3/2021

Λειψία, Αντβέρπ και Γιουβέντους με έστειλαν ταμείο στο χθεσινό κουπόνι και ελπίζω σε ανάλογη τύχη και σήμερα με το διπλό της Μίλαν στο Καμπιονάτο και τον άσσο της Άντερλεχτ στο Βέλγιο.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει την Βερόνα στο «Μπεντεγκόντι» για την 26η αγωνιστική του Καμπιονάτο και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Στέφανιο Πιόλι και τους παίκτες προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη για την κατάκτηση του σκουντέτο. Η Μίλαν αυτοκτόνησε την περασμένη Τετάρτη καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Ουντινέζε και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς. Δεύτερη σερί γκέλα απαγορεύεται δια ροπάλου για τους «ροσονέρι». Η Βερόνα διαγράφει πολύ καλή πορεία φέτος και παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες αλλά απέναντι στην Μίλαν δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Η Μίλαν παίζει πολύ καλύτερα μακριά από το «Σαν Σίρο» και έχει μακράν την κορυφαία επίδοση με 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 15/09/19 Βερόνα – Μίλαν 0-1.

Στο πρωτάθλημα του Βελγίου θα διεξαχθεί η 29η αγωνιστική και θα εμπιστευθούμε την Άντερλεχτη, η οποία φιλοξενεί στο «Κονστάντ Φάντεν Στοκ» στις Βρυξέλλες την Μαλίν και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί νίκησε 1-0 την Σερκλ Μπριζ στο Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη και την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε 3-1 εκτός έδρας την Σταντάρ Λιέγης όντας σε πολύ καλή κατάσταση. Η Άντερλεχτ θέλει πάση θυσία νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, δηλαδή για να παίξει στα πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη. Η Μαλίν δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία ματς, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 από την Οστάνδη και στο γήπεδο της Άντερλεχτ έχει κάκιστες αναμνήσεις με δέκα ήττες και τέσσερις ισοπαλίες στις 14 τελευταίες επισκέψεις της στο πρωτάθλημα από την σεζόν 1999-00 και μετά. Ο άσσος με απόδοση 1,83 αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
943. Βερόνα – Μίλαν 2 1,98 984. Άντερλεχτ – Μαλίν 1 1,82