logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Το ντέρμπι των αιωνίων !
 11/4/2021

Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα διεξάγεται σήμερα η τρίτη αγωνιστική. Δεσπόζει στο πρόγραμμα το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ
Ο Άρης δυσκολεύτηκε κόντρα στον θαρραλέο Αστέρα, αλλά για μια ακόμα φορά έδειξε σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που του επέτρεψε να προσθέσει ακόμα μία σημαντική νίκη στο ενεργητικό του. Οι κίτρινοι πορεύονται με όπλο την αξιόπιστη αμυντική λειτουργία θέλοντας να κλειδώσουν την δεύτερη θέση στην κατάταξη. Δυνατός στο Χαριλάου, όπου μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες.
Η ΑΕΚ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς στο πρωτάθλημα μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες με πιο πρόσφατο τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό. Μεσοβδόμαδα στο κύπελλο ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ (0-1) στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων. Με την ψυχολογία στο ναδίρ, οι κιτρινόμαυροι, ο Μανόλο Χιμένεθ έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση. Πληρώνει χρυσάφι η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης-ΑΕΚ Χ (3.25)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ
Ο Αστέρας το πάλεψε, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά για μια ακόμα φορά δεν τις αξιοποίησε, με συνέπεια να μείνει πίσω στην κούρσα για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια μετρούν οι Αρκάδες που θα πρέπει να ανακάμψουν άμεσα αν θέλουν να προλάβουν το τρένο για την Ευρώπη.
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μεσοβδόμαδη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ (0-1) στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων στο κύπελλο. Αποτέλεσμα που από τη μια ανοίγει τον δρόμο για τον τελικό της διοργάνωσης και από την άλλη δίνει ψυχολογία στους Θεσσαλονικείς για την απαιτητική συνέχεια. Στο πρωτάθλημα άλλωστε μετρούσαν μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Εκτός έδρας οι μαυρόασπροι έχουν πετύχει μόνο μία νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους. Καλύτερη επιλογή τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ Γκολ-γκολ (1.90)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Στον Ολυμπιακό προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) στον ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα που τους δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Εκεί έχει απομείνει ενδιαφέρον, αφού στο πρωτάθλημα απλά συνεχίζεται η αντίστροφή μέτρηση για την τυπική κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Φανταστικές οι επιδόσεις σε επίθεση και άμυνα. Ο κόουτς Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει το καλύτερο δυνατό σχήμα και για λόγους γοήτρου στο ντέρμπι αιωνίων.
Ο Παναθηναϊκός ήταν αποτελεσματικός στα όρια του… κυνισμού και έριξε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ. Φορτσάρουν εκ νέου οι πράσινοι με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην πρώτη τριάδα. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα στο ντέρμπι των αιωνίων. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα στην κανονική περίοδο, μπορεί την νίκη, ακόμα και από ημίχρονο !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1 (1.55) ή 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.25)





Βαθμολογία 2023-24