logo as
   [949] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΙΟΒΑ - ΚΛΟΥΖ Half 0-0  [944] ΑΛ ΓΟΥΑΧΝΤΑ - ΑΛ ΧΑΖΜ 0-2  [951] ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 0-2  [950] ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-3  [947] ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Για το πρώτο εισιτήριο!
 17/4/2021

Πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο Αγγλίας, με Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να είναι αντιμέτωπες για ένα εισιτήριο στον τελικό.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
Στα ημιτελικά βρίσκεται το κύπελλο στην Αγγλία, με όλες τις ομάδες να είναι από την Πρέμιερ Λιγκ. Και οι δυο αναμετρήσεις είναι μονές και θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλει» του Λονδίνου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, διεξάγεται παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο κάτοχος του κυπέλλου κερδίζει μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Πέρσι το κύπελλο κατέκτησε η Αρσεναλ επικρατώντας με 2-1 της Τσέλσι.

ΤΣΕΛΣΙ-MAN. ΣΙΤΙ
Μπορεί μεσοβδόμαδα να ηττήθηκε με 0-1 εντός (σε ουδέτερο) από την Πόρτο αλλά με το 0-2 του πρώτου αγώνα, η Τσέλσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαφέστατα βελτιωμένη και πολύ σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο από την στιγμή που την ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ, έχει μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας θέση στην 4αδα. Φυσικά το κύπελλο Αγγλίας είναι μέσα στους βασικούς εγχώριους στόχους της.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εξέτισε και επιστρέφει ο Τιάγκο Σίλβα (στόπερ), οπότε η αποστολή είναι πλήρης.

Είχε σίγουρα το μυαλό της στον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ, η Μαν. Σίτι που ηττήθηκε με 1-2 εντός από την Λιντς, παρότι είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο. Ο τεχνικός, Πεπ Γουαρδιόλα τόνισε: «Δεν κάναμε τα απαραίτητα και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες». δυο ήττες στα δέκα τελευταία αλλά δύσκολα πλέον να χάσει το πρωτάθλημα.

Η Σίτι διεκδικεί πλέον και τους τέσσερις στόχους (πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ-Καπ και Τσάμπιονς Λιγκ). Όσον αφορά τα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα και η αποστολή είναι και πάλι πλήρης.

Εκτίμηση: Η Σίτι διεκδικεί όλα τα τρόπαια στα οποία συμμετέχει, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη-πρόκριση επί της Τσέλσι.