logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχες για την παραμονή!
 17/4/2021

Για τα πλέι άουτ στη Σούπερ Λίγκα θα διεξαχθούν τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις με κίνητρο την παραμονή στην κατηγορία.

ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Μάχη πόντο-πόντο δίνουν στον ΟΦΗ για να μείνουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στα τρία ματς των πλέι άουτ οι Κρητικοί πορεύονται αήττητοι χάρη στο μαχητικό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει. Σαφώς βελτιωμένοι στην άμυνα έχουν δεχθεί δύο γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Χρειάζονται βέβαια και νίκες και στα 14 πιο πρόσφατα ματς έχουν κερδίσει μόνο μία φορά.
Ο Ατρόμητος συνέχισε την κατηφορική πορεία του, χάνοντας στο Περιστέρι και από την Λάρισα. Οι κυανόλευκοι πορεύονται δίχως νίκη στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια και με μόνο τέσσερις πόντους στο ενεργητικό τους σε αυτό το διάστημα φθάνουν στο σημείο να ανησυχούν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Κομβικής σημασίας πλέον η αποστολή στο Ηράκλειο. Μόνο ένα γκολ το ενεργητικό της ομάδας των Δυτικών προαστίων στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Επιλέγουμε λίγα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΦΗ-Ατρόμητος Under (1.65)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Η κάκιστη πορεία του Παναιτωλικού συνεχίστηκε στον Βόλο όπου κόντρα σε βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο υπέστη ήττα που τον έριξε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα από το Αγρίνιο μετρά μόνο έναν πόντο στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και καίγεται για την νίκη στο κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι κυανοκίτρινοι έχουν πετύχει τα μακράν λιγότερα γκολ στην κατηγορία.
Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι της παραμονής για τον Απόλλωνα. Δύο ισοπαλίες κόντρα σε αντιπάλους ιδίων στόχων κρατούν την ελαφρά ταξιαρχία σε αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη, Ακόμα βέβαια δεν έχει κερδίσει στα πλέι άουτ, καίγεται για θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Χαμηλά κρατά τα σκορ εσχάτως. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5. Κάτι ανάλογο αναμένουμε στο Αγρίνιο !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης Under (1.65)

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Βόλος έκανε πειστική εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό και έφθασε άνετα και δίκαια στην νίκη. Σαν και έχουν σωθεί και μαθηματικά οι Θεσσαλοί δεν χαρίζονται σε αντιπάλους. Αήττητοι οι κυανέρυθροι στα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι άουτ. Επιθετικογενές πνεύμα, αλλά ευάλωτοι στα μετόπισθεν. Ο Ισπανός κόουτς Άνχελ Λόπεθ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και προανείγγηλε ανάλογη αγωνιστική εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια.
Ο ΠΑΣ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, με το ίδιο σκορ, 2-1. Μέτρια εμφάνιση και κόντρα στην Λαμία όπου έβγαλε κόπωση στο δεύτερο ημίχρονο και εν τέλει ηττήθηκε με ανατροπή στο σκορ. Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 27 Απριλίου, ως τότε αναμένεται ροτέισον και αλλαγές από τον Αργύρη Γιαννίκη, για τον οποίο. Χαλαρή διάθεση από αμφότερους. Πάμε με τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα Goal (1.75)





Βαθμολογία 2023-24