logo as
   [954] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ 0-1  [953] ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ Half 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Με Λέστερ και Νάπολι
 18/4/2021

Τριάδα επιλογών για το σημερινό μενού, με την Λέστερ να είναι το βασικό σημείο της στήλης.

Στο κύπελλο Αγγλίας, η Λέστερ αντιμετωπίζει την Σαουθάμπτον στο ουδέτερο «Γουέμπλει» με φόντο ένα εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού. Το τελευταίο διάστημα και οι δυο πλευρές δεν έχουν καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα αλλά η Λέστερ διαθέτει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία για να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια. Παράλληλα το γεγονός ότι οι «αλεπούδες» διεκδικούν θέση στην 4αδα στην Πρέμιερ Λιγκ, δείχνει πολλά. Ο άσος σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό κρίνονται απολύτως δίκαιες.

Στο καμπιονάτο της Ιταλίας υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Νάπολι και την Ιντερ. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς ώστε να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης 4αδας. Η Ιντερ έχει κάνει ένα μεγάλο σερί νικών, έχει αποσπαστεί στην βαθμολογία και λογικά δεν χάνει το πρωτάθλημα. Το κίνητρο είναι με την Νάπολι σε ένα παιχνίδι πάντως αρκετά ανοιχτό, αφού πρόκειται για τις δυο ομάδες με τις πιο παραγωγικές επιθέσεις. Ρίσκο στον άσο σε τιμές που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό.

Τέλος στο Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μπρεστ φιλοξενεί την Λανς. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την παραμονή και τους φιλοξενούμενους για έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Επιθετικό ποδόσφαιρο παράγει η Λανς αλλά εκτίθεται αμυντικά, ενώ και η Μπρεστ παρουσιάζεται αρκετά ευάλωτη στα μετόπισθεν. Ανοιχτή αναμέτρηση με το over να έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης και σε άκρως ικανοποιητικές τιμές.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λέστερ-Σαουθάμπτον 1
Νάπολι-Ιντερ 1
Μπρεστ-Λανς Over