logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με ξεκάθαρα φαβορί
 18/4/2021

Δυο αναμετρήσεις σήμερα για την Πρέμιερ Λιγκ, με τις Αρσεναλ και Μαν. Γιουν., να είναι ξεκάθαρα φαβορί κόντρα σε Φούλαμ και Μπέρνλι, αντίστοιχα.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΦΟΥΛΑΜ
Τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα. Επιστροφή στις νίκες για την Αρσεναλ που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σέφιλντ Γιουν., με 0-3. «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση εκ μέρους μας», τα λόγια του τεχνικού, Μικέλ Αρτέτα που πάντως γνωρίζει ότι δύσκολα θα προλάβει πλέον την πρώτη 5αδα της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα επικράτησε εκτός της Σλάβια Πράγας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, αμφίβολοι οι Νταβίντ Λουίς (στόπερ), Οντεγκααρντ (μέσος). Συνεχίζει εκτός ο Ρόουι (μπακ) που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας, περισσότερες ευκαιρίες για την Φούλαμ αλλά τελικά ήττα με 0-1 εντός από την Γουλβς. Ικανοποιημένος ο τεχνικός, Πάρκερ από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά παράλληλα και απογοήτευση για την τέταρτη διαδοχική ήττα που φέρνει τους «κότατζερς» σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Αγωνιστικά, μοναδικός αμφίβολος και πάλι ο Λούκμαν (μεσοεπιθετικός) που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Εκτίμηση: 1+Over

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΜΠΕΡΝΛΙ
Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο, η Μαν. Γιουν., επικράτησε με 1-3 εκτός από την Τότεναμ, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ. Αήττητη στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος, η ομάδα του Οναρ Γκούναρ Σόλσκιερ που πάντως δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε τίτλο έχοντας σημαντική διαφορά από την κορυφή. Μεσοβδόμαδα με δεύτερη νίκη επί της Γρανάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Αγωνιστικά, αμφίβολος ο πολύτιμος Μαρσιάλ (εξτρέμ), στο 50-50 και ο Πογκμπά (μέσος), σε καραντίνα ο Μπαγί (στόπερ) λόγω κορονοϊού.

Προηγήθηκε στο σκορ, δημιούργησε τουλάχιστον διπλάσιες ευκαιρίες από την Νιουκάστλ όμως η Μπέρνλι κατάφερε να ηττηθεί με 1-2 εντός. Απογοήτευση για τον τεχνικό, Σον Ντάις μετά τις δυο σερί ήττες που μπορεί να έχει ασφάλεια για παραμονή στην παρούσα φάση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αφεθεί. «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό μας στοίχισε. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί», τα λόγια του. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, δύσκολα και πάλι οι Μπρέιντι (εξτρέμ) και Μπάρνς (φορ) που δεν έχουν αποθεραπευτεί.

Εκτίμηση: 1/1





Βαθμολογία 2023-24