logo as
   [941] ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 0-1  [939] ΒΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΙΑΛΜΠΙ 1-1  [937] ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 0-4  [936] ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΙΕΣΤΙ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι στο καμπιονάτο!
 18/4/2021

Δυο σημαντικά παιχνίδια στην μάχη για την 4αδα διεξάγονται στο καμπιονάτο, με Αταλάντα και Νάπολι να υποδέχονται Γιουβέντους και Ιντερ, αντίστοιχα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Η Αταλάντα έπαιξε με την… φωτιά αλλά παρά το 2-2 της Φιορεντίνα, σοβαρεύτηκε και επέστρεψε με το τρίποντο από την Τοσκάνη συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις. Με οκτώ νίκες στα εννέα τελευταία ματς «πάτησε» στην πρώτη τετράδα και ετοιμάζεται για την… πρόβα του τελικού κυπέλλου καθώς θα κοντραριστεί με την Γιουβέντους (19/5). Γκολ/γκολ με over και τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς, με κορωνοϊό ο Πεσίνα (μ. 21/2), γνωστή πλέον κρίνεται η απουσία του βασικού στον πρώτο γύρο, Χατεμπουρ (μπακ, 17/2).

Η Γιουβέντους ήταν εξαιρετικό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το 2-1 χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Σζεζνι, μέχρι να… λύσει τον γρίφο ο ΜακΚένι. Δεύτερη σερί νίκη μετά το 0-1-1 και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό που συνεχίζει να… ταλαιπωρεί τους «μπιανκονέρι» που καλούνται πλέον να αποφύγουν τα χειρότερα και να εξασφαλίσουν έστω μια θέση στην πρώτη τετράδα. Γκολ/γκολ με over τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς, ανάρρωσε από κορωνοϊό ο Μπονούτσι (α. 21/2), όχι όμως και ο Μπερναντέσκι (μ. 24/0).

Εκτίμηση: goal+over

ΝΑΠΟΛΙ - ΙΝΤΕΡ
Η Νάπολι απάντησε άμεσα στην ήττα από την Γιουβέντους και επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στην Γένοβα. Πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία ματς για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο που συνεχίζει την καταδίωξη της πρώτης τετράδας και ετοιμάζεται για το πιο απαιτητικό τεστ με την πρωτοπόρο. Συμπλήρωσε κάρτες ο συνήθως βασικός εξτρέμ Λοσάνο (ε. 25/9), χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο αναπληρωματικός Γκουλάμ (α. 11/0).

Μπορεί το δίδυμο Λουκακου – Μαρτίνεζ (36 γκολ φέτος) να «σίγησε» αλλά η Ιντερ ήταν επίμονη και βρήκε λύση κόντρα στην Κάλιαρι έστω και από ανέλπιστο σκόρερ, με τον Αντόνιο Κόντε να πανηγυρίζει έξαλλά το γκολ! Οι «νερατζούρι» παρουσιάζονται ασταμάτητοι, πανηγύρισαν την 11η διαδοχική νίκη και… ετοιμάζουν σαμπάνιες για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου από το 2010, καθώς χρειάζονται 13 βαθμούς στα οκτώ τελευταία ματς. Εξέτισε ο Μπαρέλα (μ. 29/3), διαθέσιμος και ο Πέρισιτς (ε. 25/2).

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24