logo as
   [121] ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ - ΚΙΟΤΟ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη στην Τούμπα!
 18/4/2021

Για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ που μάχεται για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ
Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, προηγήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά απέναντι στους πρωτοπόρους που ήθελαν να κερδίσουν και να γιορτάσουν τον τίτλο δεν άντεξε ως το φινάλε. Υποχώρησε ξανά έξω από την τετράδα, καίγεται για νίκη κόντρα στον Άρη. Οι πράσινοι βάζουν και δέχονται εύκολα τέρματα. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς.
Ο Άρης βρέθηκε από νωρίς στριμωγμένος στα σχοινιά κόντρα στην ΑΕΚ από την οποία ηττήθηκε εν τέλει εύκολα στο Χαριλάου. Οι κίτρινοι βγάζουν κόπωση εσχάτως, δεν έχουν το μεγάλο εύρος στο ρόστερ για να μπορεί να προβεί σε ροτέισον ο Άκης Μάντζιος. Εκτός έδρας μετρά μία νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους. Πληρώνει η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός-Άρης Χ

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της περιόδου πραγματοποίησε η ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες ήττες στο παθητικό των κίτρινων που πήραν και πάλι τα πάνω τους και ελπίζουν στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Ανεβασμένος και ο κόουτς Μανόλο Χιμένεθ περιμένει ακόμα περισσότερα από τους παίκτες του. Goal και Over 3,5 γκολ τα τρία πιο πρόσφατα ματς.
Δίνει τη μάχη του με αξιοπρέπεια στα πλέι οφ ο Αστέρας, αλλά δε μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει θέση στην πρώτη τετράδα. Δίχως νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς και ανάμεσά τους τρεις ισοπαλίες. Πόντο πήραν οι Αρκάδες και κόντρα στον ΠΑΟΚ, με υπερπροσπάθεια. Εκτός έδρας δεν έχουν κερδίσει στις τρεις πιο πρόσφατες αποστολές. Ο προπονητής Μίλαν Ράσταβατς συγχαίρει τους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν. Επιλέγουμε τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης Goal

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στην Τρίπολη, αλλά για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσε να κρατήσει καθαρή εστία και αρκέστηκε στην ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα. Μόνο μία νίκη στα πέξι πιο πρόσφατα παιχνίδια μετρά η ομάδα από την Θεσσαλονίκη που θέλει να κερδίσει και για λόγους γοήτρου τον Ολυμπιακό. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς.
Ο Ολυμπιακός έσπασε όλα τα κοντέρ και με την νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό αναδείχθηκε πρωταθλητής για 46η φορά στην ιστορία του. Ρεκόρ αποτελεί το γεγονός πως αυτό συνέβη ενώ απομένουν ακόμα επτά ματς για το φινάλε της περιόδου. Έξι συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Απίθανες οι επιδόσεις και σε επίθεση και σε άμυνα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων. Πάμε με τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Goal





Βαθμολογία 2023-24