logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ματσάρες στην Α Ισπανίας!
 18/4/2021

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστική στην Α Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Χετάφε στην Μαδρίτη, μεγάλο ματς αναμένεται στο «Ανοέτα» του Σαν Σεμπαστιάν ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σεβίλλη.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΕΛΤΣΕ
Η Οσασούνα πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στην Βιγιαρεάλ σε μια αναμέτρηση με πολλές ευκαιρίες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο αντιπαλος είχε ματς στην Ευρώπη και το μυαλό της ήταν αλλού. Μπήκε τέλος σε τρία σερί 0-0 που πήραν την θέση από την ήττα με 2-0 από την Μπαρτσελόνα. Με no goal και under έχει βγάλει τα 4 τελευταία εντός όπου αγνοεί τη νίκη. Παραμένει τραυματίας είναι ο τερματοφύλακας Ρούμπεν Μαρτίνεθ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1-2
70' Γκαρθία αυτ. - 64' Μονκαγιόλα, 74' Μπούντιμιρ

Η Έλτσε δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Ουέσκα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα .Αποτέλεσμα που την έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Προηγήθηκαν δύο σερί 1-1 για την ομάδα του Εσκριμπά που αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς. Μία ισοπαλία έχει στα 7 τελευταία εκτός έδρας. Αγωνιστικά πλήγμα είναι η απουσία του τραυματία Καρίγιο. Γυρίζουν οι Μπαραγκάν (χαφ), Πιάτι (εξτρέμ).

ΟΥΕΣΚΑ-ΕΛΤΣΕ 3-1
3', 88’ πεν. Μιρ, 30' Ραμίρεθ - 4' αυτ. Βάβρο

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΣΕΒΙΛΛΗ
Η Βαλένθια έχασε πέναλτι για να προηγηθεί και η Σοσιεδάδ το έκανε 2-0, αλλά δεν άντεξε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφαρίστηκε. Μάλιστα ο αντίπαλος αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Ήταν η 2η σερί ισοπαλία πρωταθλήματος, ενώ προηγήθηκαν ισάριθμες ήττες για την ομάδα του Ιμανόλ, που ενδιάμεσα είχε την κατάκτηση του κυπέλλου της περσινής σεζόν. Πλήγμα οι τραυματισμοί των χαφ Ιγιαμαρέντι, Μερίνο και των Μουνιόθ (μπακ), Σίλβα (δεκάρι). Εξέτισαν οι χαφ Ζουμπελδία, Ζουμπιμέντι.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-2
60' πέν. Βας, 73' Παουλίστα - 33' Γκεβάρα, 45' Ισάκ

Τρελό το ματς που έδωσε η Σεβίλλη με την Θέλτα. Βρέθηκε να χάνει με 3-2 στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο έβαλε δύο τέρματα για να κάνει την ανατροπή. Η ομάδα του Λοπετέγι είναι αήττητη στα 5 τελευταία πρωταθλήματος με 4 νίκες, ενώ ισάριθμα ήταν και τα under. Με τρεις νίκες, μία ισοπαλία έβγαλε τα 6 τελευταία εκτός, όπου σε όλα μπήκαν από δύο γκολ και πάνω. Αγωνιστικά μοναδικός απών ο μπακ Εσκουδέρο, λόγω κορονοϊού.

ΘΕΛΤΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 3-4
20’,23’ Άσπας, 43’ Μέντεζ-7’ Κουντέ, 35’ Φερνάντο, 60’ Ράκιτιτς, 76’ Γκόμεζ

ΑΛΑΒΕΣ – ΟΥΕΣΚΑ
Η Αλαβές στάθηκε καλά στο βάσκικο ντέρμπι με την Μπιλμπάο για να πάρει την ισοπαλία. Πολύτιμος ο βαθμός για την ομάδα του Χάβι Καγιέχα για τον οποίο ήταν και το ντεμπούτο του στον πάγκο της. Το έργο για την σωτηρία παραμένει δύσκολο και το ματς με την Ουέσκα είναι «τελικός». Με δύο ισοπαλίες έβγαλε τα 8 τελευταία της. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 6 τελευταία εντός έχοντας μια νίκη. Τιμωρημένοι οι Μανού Γκαρθία (χαφ), Λεχουενά (στόπερ).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΛΑΒΕΣ 0-0
Η Ουέσκα είχε στοχεύσει σε νίκη στο ματς με την Έλτσε και κατάφερε να την πάρει. Μπορεί να έβγαλε με 2-1 το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήταν καλύτερη κι έβαλε ένα ακόμα γκολ, παρά το ότι σημειώθηκε προς το φινάλε. Ήταν η 2η σερί νίκη για την ομάδα του Πατσετά, ενώ προηγήθηκε μια ισοπαλία. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας. Αποθεραπεύτηκε ο σημαντικός στόπερ Σιόβας. Νέος τραυματίας ο χαφ Οντίβερο. Παραμένει εκτός ο μπακ Μαφέο.

ΟΥΕΣΚΑ-ΕΛΤΣΕ 3-1
3', 88’ πεν. Μιρ, 30' Ραμίρεθ - 4' αυτ. Βάβρο

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΙΜΠΑΡ
Νέο πλήγμα για την Ατλέτικο που έμεινε στο 1-1 με την Μπέτις και πλέον η Ρεάλ είναι στο -1 και η Μπάρτσα στο -2. Μία ισοπαλία έχει στα δύο τελευταία της και πρέπει να γυρίσει στις νίκες. Με 2-3 γκολ έχει βγάλει τα 3 από τα 4 τελευταία εντός έδρας. Ο Σιμεόνε δεν θα έχει στην διάθεση του, πέραν τον μπόμπερ Σουάρες (19 γκολ), αλλά και τον παρτενέρ του Ζοάο Φέλιξ για τον ίδιο λόγο. Αμφίβολος παραμένει ο μπακ Τρίπιερ. Διαθέσιμος ο Ντεμπελέ (επιθετικός).

ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1
19' Τέγιο - 5' Καράσκο

Η Εϊμπάρ δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο κομβικό ματς με την Λεβάντε κι έχασε κι άλλες ελπίδες στην μάχη της παραμονής. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έχει μείνει με μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία της. Με 2 ισοπαλίες έβγαλε τα 6 τελευταία της εκ των οποίων τα 5 ήταν και under. Θέλει πάση θυσία να γυρίσει στιςνίκες. Τραυματίας ο καλός εξτρέμ Χιλ. Αμφίβολοι οι Μπίγας (μπακ), Μούτο (επιθετικός), Εσπόζιτο (χαφ), Ρίθιο (χαφ).

ΕΪΜΠΑΡ-ΛΕΒΑΝΤΕ 0-1
45'+3 Ντε Φρούτος

KΑΝΤΙΘ – ΘΕΛΤΑ
Τα χαμόγελα καλά κρατούν στην Κάντιθ με την νίκη που πέτυχε απέναντι στην Χετάφε. Γιατί προηγήθηκε και αυτή κόντρα στην Βαλένθια για την ομάδα του Άλβαρο που κάνει βήματα προς την σωτηρία με καλές ελπίδες. Με no goal έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εντός έδρας έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ήττες. Παραμένει τραυματίας ο μπακ Κεζάδα. Αμφίβολος πλέον ο χαφ Φερνάντες. Παράλληλα ο μέσος Σάντσεθ αποθεραπεύτηκε.

ΧΕΤΑΦΕ-ΚΑΝΤΙΘ 0-1
64' αυτ. Τιμόρ

Η Θέλτα πήγε σε ένα τρελό παιχνίδι με την Σεβίλλη, όπου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-2 στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο και ηττήθηκε. Η ομάδα του Κουδέτ έχει βγάλει με γκολ – γκολ και over τα 4 από τα 5 τελευταία της έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Με over έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας. Αγωνιστικά εξέτισε ο στόπερ Μουρίγιο. Τραυματίες οι Μπλάνκο (τερματοφύλακας), Μορ (εξτρέμ), Σολάρι (εξτρέμ).

ΘΕΛΤΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 3-4
20’,23’ Άσπας, 43’ Μέντεζ-7’ Κουντέ, 35’ Φερνάντο, 60’ Ράκιτιτς, 76’ Γκόμεζ

ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Η Μπέτις στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Ήταν η 2η σερί ισοπαλία και αυτή με 1-1 για την ομάδα του Πελεγκρίνι, ενώ προηγήθηκε η νίκη με 2-0. Είναι αήττητη με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εντός έδρας και θέλει να δώσει μια συνέχεια. Αγωνιστικά ο καλός στόπερ Βίκτορ Ρουίθ εξέτισε την ποινή του. Ο τερματοφύλακας Μαρτίν και ο χαφ Καμαράσα παραμένουν τραυματίες.

ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1
19' Τέγιο - 5' Καράσκο

Η Βαλένθια έχασε πέναλτι στο 0-0 με την Σοσιεδάδ και στην συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα γύρισε όλα κι έβαλε δύο γκολ, αλλά στο 79’ έμεινε με δέκα παίκτες. Και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Βέβαια η ομάδα του Γκράθια έχει ήττες στα 4 τελευταία εκτός σκοράροντας μία φορά. Επίσης έχει μια ισοπαλία στις 6 πιο πρόσφατες εξορμήσεις. Τιμωρημένοι οι Γκόμες (επιθετικός), Παουλίστα (στόπερ).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-2
60' πέν. Βας, 73' Παουλίστα - 33' Γκεβάρα, 45' Ισάκ

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Η Λεβάντε έκανε μεστή εμφάνιση απέναντι στην Εϊμπάρ για να πάρει τη νίκη με το γκολ του Ντε Φρούτος. Μπήκε τέλος σε δύο σερί ήττες για την ομάδα του Πάκο Λόπεθ . Με no goal και under έχει βγάλει τα 5 τελευταία της στο πρωτάθλημα με 2 νίκες και 3 ήττες. Με under έβγαλε τα 5 τελευταία εντός έδρας έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Νέος τραυματίας ο χαφ Ραντόχα. Παραμένει τραυματίας ο επίσης χαφ Βούκτσεβιτς.

ΕΪΜΠΑΡ-ΛΕΒΑΝΤΕ 0-1
45'+3 Ντε Φρούτος

Η Βιγιαρεάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα σε βάρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε ρεβάνς για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς. Με το βλέμμα σε αυτό το ματς ηττήθηκε με 2-1 από την Οσασούνα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Έμερι έχει 3 νίκες και 2 ήττες στα 5 τελευταία πρωταθλήματος με τα 4 από αυτά να ήταν 2-3 γκολ. Αγωνιστικά τραυματίες και αμφίβολοι είναι οι Εστουπινιάν (μπακ), Ιμπόρα (χαφ).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1-2
70' Γκαρθία αυτ. - 64' Μονκαγιόλα, 74' Μπούντιμιρ

ΧΕΤΑΦΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Χετάφε εγκλωβίστηκε από την Κάντιθ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Προηγήθηκαν τρεις σερί ισοπαλίες για την ομάδα του Μπορδαλάς που έχει μία νίκη στα 12 τελευταία της. Με no goal έβγαλε τα 6 από τα 7 τελευταία εντός έδρας έχοντας 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Θέλει να βάλει δύσκολα στην Ρεάλ που προέρχεται από τον επίπονο αγώνα με την Λίβερπουλ. Εξέτισε ο στόπερ Κάλα. Τραυματίες οι Καμπάκο (στόπερ), Κούτσο.

ΧΕΤΑΦΕ-ΚΑΝΤΙΘ 0-1
64' αυτ. Τιμόρ

Η Ρεάλ μεσοβδόμαδα έφερε 0-0 εκτός με την Λίβερπουλ και σε συνδυασμό με το υπέρ της 3-1 στο πρώτο ματς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδιάμεσα νίκησε και στο clasico και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ατλέτικο μπήκε γερά στο κόλπο του τίτλου. Η ομάδα του Ζιντάν είναι αήττητη με 8 νίκες στα 9 τελευταία της στο πρωτάθλημα. Παραμένουν τραυματίες οι Ράμος, Αζάρ, Καρβαχάλ (μπακ). Με κορονοϊό ο Βαράν. Επανεξελέγει πρόεδρος ο Πέρεθ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-1
13' Μπενζεμά, 28' Κρόος - 60' Μινγκέθα

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΕΛΤΣΕ 1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΙΜΠΑΡ 1
ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2
ΑΛΑΒΕΣ – ΟΥΕΣΚΑ Χ
ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1
ΚΑΝΤΙΘ – ΘΕΛΤΑ 2
ΧΕΤΑΦΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2





Βαθμολογία 2023-24