logo as
   [212] ΤΙΧΟΥΑΝΑ - ΠΟΥΕΜΠΛΑ 1-1  [211] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ 1-3  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχες για την παραμονή!
 8/5/2021

Για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκα, θα διεξαχθούν τρία ματς όπου αναμένονται μάχες στην κούρσα για την παραμονή στην κατηγορία.

ΛΑΜΙΑ-ΟΦΗ
Η Λαμία πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, χρειάστηκε να αλλάξει τρεις προπονητές, περνώντας μεγάλο μέρος της σεζόν στη τελευταία θέση, αλλά με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο βρήκε την ηρεμία και αυτοκυριαρχία που την οδήγησαν εν τέλει την άνετη διασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα ματς, μόνο δύο ήττες στα 17 τελευταία παιχνίδια από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, εξαιρετική στην αμυντική λειτουργία αλλά και με δυσκολία στο σκοράρισμα,
Ο ΟΦΗ κάνει στα πλέι άουτ ότι δεν κατάφερε ολόκληρη την κανονική περίοδο που προηγήθηκε. Στιβαρός και ανταγωνιστικός δεν έχει ηττηθεί ούτε σε ένα από τα πέντε ματς της έξτρα σεζόν. Ο Νίκος Νιόπλιας που ανέλαβε το καράβι εν μέσω τρικυμίας πιστώνεται την αγωνιστική αναγέννηση των Κρητικών. Φυσικά παραμένει σε άμεσο κίνδυνο θέλει τώρα να εκμεταλλευτεί την βαθμολογική άνεση του αντιπάλου. Έξοχη εσχάτως η αμυντική λειτουργία με δύο γκολ παθητικό σε πέντε ματς. Καίγεται για το διπλό ο ΟΦΗ, σώθηκε η Λαμία. Διπλό και από ημίχρονο !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Λαμία-ΟΦΗ 2/2 (2.25)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ο Παναιτωλικός για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο πέτυχε δύο μαζεμένες νίκες και το έκανε στην πιο καθοριστική στιγμή. Χωρίς να εντυπωσιάζει, με μαχητικό πνεύμα και με μοναδικό στόχο τους πόντους, τους πήρε κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα και τώρα θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό απέναντι σε έναν ακόμα αντίπαλο θεωρητικά ανώτερο αλλά απόλυτα ντεφορμέ. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στο Αγρίνιο ο απολογισμός των «καναρινιών».
Ο Ατρόμητος φθάνει στην προτελευταία αγωνιστική της περιόδου δίχως να έχει διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Του κάνει ήττα ακόμα και με ένα γκολ για να τελειώνει και να αποφύγει τουλάχιστον τα χειρότερα σε μια καταστροφική σεζόν. Δίχως νίκη στα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια η ομάδα του Περιστερίου που φθάνει ασθμαίνοντας στην τελική ευθεία. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Κάτι ανάλογο αναμένουμε στο Αγρίνιο !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναιτωλικός-Ατρόμητος No Goal (1.85)

ΒΟΛΟΣ-ΑΕΛ
Ο Βόλος εξελίχθηκε σε υπόδειγμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας στην διάρκεια των πλέι άουτ. Αν και βαθμολογικά αδιάφορη η Θεσσαλική ομάδα μετρά αήττητο σερί έξι αγώνων και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της τιμητικής έβδομης θέσης στην κατάταξη. Ακόμα και η αιφνίδια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με την αποχώρηση τυο Ισπανού Άνχελ Λόπεθ και την ανάληψη των ηνίων από τον Κώστα Μπράτσο δεν άλλαξε το αγωνιστικό προφίλ των κυανέρυθρων. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Η Λάρισα προερχόταν από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, όμως η πρώτη ήττα στα πλέι άουτ ήρθε στο πιο καθοριστικό χρονικό σημείο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Η ΑΕΛ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την μάχη παραμονής, είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει νίκες στα δύο πιο πρόσφατα ματς και πάλι δεν περνά μόνο από το χέρι της η σωτηρία. Σε Under 2.5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε ματς της έξτρα αγωνιστικής περιόδου. Καίγεται η Λάρισα, Πάμε με το διπλό !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Βόλος-Λάρισα 2 (1.75)





Βαθμολογία 2023-24