logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αλμα σωτηρίας για ΟΦΗ
 8/5/2021

Με νίκη 2-0 εκτός επί της Λαμίας, ο ΟΦΗ έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του, σε αντίθεση με την Λάρισα που ηττήθηκε στο ντέρμπι με τον Βόλο με 3-1 εκτός. Νίκη μετά από καιρό και για Ατρόμητο, με 1-3 εκτός επί του Παναιτωλικού.

Το ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης δεν διεξήχθη λόγω πέντε κρουσμάτων κορονοϊου στους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα, μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ με το διπλό επί της Λαμίας και αποσπάστηκε από την επικίνδυνη ζώνη, χάρις σε τέρματα των Σακόρ 5 και Ντε Γκουζμάν 81΄.

Η Λάρισα βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα του Βόλου, από Δουβίκα στο 8 και Μπαρτόλο στο 38΄, έμεινε με δέκα παίκτες στο 59 από απευθείας κόκκινη του Τσότσιτς και παρότι πάλεψε και μείωσε στο 69΄, με πέναλτι του Ντουρμισάι δεν κατάφερε κάτι περισσότερο δεχόμενη και τρίτο τέρμα στο 74 από τον Μπουένο.

Ο Ατρόμητος μετά από καιρό, χαμογέλασε καθώς επικράτησε με 1-3 εκτός του Παναιτωλικού, με την ομάδα του Αγρινίου να παραμένει σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τρία γκολ (Ραμπέλο, 11, Ν’ Σικουλού 20 και Μανούσος με πέναλτι στο 88) και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ματζόλα (πεν) στο 90΄.





Βαθμολογία 2023-24