logo as
   [857] ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΠΑΤΣΟΥΚΑ 1-0  [852] ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ Final 0-0  [853] ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Final 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Η μάχη της Λεωφόρου !
 9/5/2021

Για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, διεξάγονται τρία παιχνίδια. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη μάχη για την τέταρτη θέση.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ
Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει ταχύτητες τον τελευταίο μήνα και με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα βρίσκεται μέσα στους στόχους του. Από τη μια πέρασε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και από την άλλη προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, όπου στις 22 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς, με παθητικό τερμάτων ένα γκολ. Με το ηθικό στα ύψη υποδέχεται στο ντέρμπι μίσους και… δεύτερης θέσης τον Άρη.
Ο Άρης έφθασε μια ανάσα από νίκη γοήτρου και ουσίας κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλά ο Μπρούνο Γκάμα αστόχησε σε πέναλτι στο 89’. Ακόμα δεν έχει διασφαλίσει την Ευρωπαϊκή έξοδο, αν και είναι πολύ κοντά σε αυτόν τον στόχο. Θέλει και την δεύτερη θέση και για να την πάρει οφείλει να κερδίσει στο απόλυτο ντέρμπι τον ΠΑΟΚ. Μεγάλη η κόπωση, μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Επιλέγοιυμε τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-Άρης Goal

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Αστέρας μπορεί να μην έχει βαθμολογικούς στόχους και να έχει ξεμείνει εντελώς από δυνάμεις, ελέω της περιορισμένης έκτασης στο ρόστερ, όμως όσο μπορεί το παλεύει και κάνει ζημιές. Όπως συνέβη και στην αποστολή στην Λεωφόρο όπου υποχρέωσε σε ισοπαλία τον Παναθηναϊκό που καιγόταν για νίκη. Δίχως νίκη στα εννιά πιο πρόσφατα ματς οι Αρκάδες, αλλά και με πέντε ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.
Ο Ολυμπιακός ακολουθεί τακτική συντήρησης ώστε να φθάσει φρέσκος στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου. Κίνητρο δεν υπάρχει στα πλέι οφ όπου έχει αναδειχθεί ήδη πρωταθλητής και μετρά διαφορά 22 βαθμών από τον δεύτερο ! Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανοίξει πολύ το ροτέισον, κόντρα στον Άρη ξεκίνησε ουσιαστικά με την δεύτερη ομάδα, οι βασικιοί παίρνουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής εσχάτως. Σε Under εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ανάλογη κατάληξη αναμένουμε και σήμερα !,br> ΠΡΟΤΑΣΗ
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Under 2,5 γκολ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ
Ο Παναθηναϊκός πόνταρε σε νίκη κόντρα στον βαθμολογικά άνετο Αστέρα, αλλά στην πράξη δυσκολεύτηκε να πάρει ακόμα και την ισοπαλία. Δεν αξιοποίησε έτσι την νέα ήττα της ΑΕΚ, την οποία κυνηγά για την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Θα έχει την ευκαιρία να τη ο μεταξύ τους παιχνίδι που αποκτά χαρακτήρα τελικού για τους πράσινους. Δεν έχουν κερδίσει πάντως στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, τέσσερα εκ των οποίων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Νοκ άουτ ο κεντρικός μέσος Κουρμπέλης.
Η ΑΕΚ υπέστη τρίτη μαζεμένη ήττα από τον ΠΑΟΚ, έπειτα από τις δύο στο κύπελλο και πορεύεται με καταρρακωμένη ψυχολογία στην τελική ευθεία των πλέι οφ. Διατηρεί την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός νυμφώνος αν ηττηθεί στη Λεωφόρο. Οι κιτρινόμαυροι πληρώνουν την κάκιστη αμυντική λειτουργία. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματ εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, πέντε εξ’ αυτών και όβερ. Καλύτερη επιλογή τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Goal (2.10)





Βαθμολογία 2023-24