logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Η επανεκκίνηση του Παναθηναϊκού!
 11/9/2021

Επιτέλους πρεμιέρα για την Σούπερ Λίγκα, όπου θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός που προσδοκά σε επανεκκίνηση έπειτα από τα πρόσφατα πέτρινα χρόνια υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο Αγρίνιο θα αναμετρηθούν ο Παναιτωλικός με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Παναιτωλικός προέρχεται από μια ιδιαίτερα δύσκολη σεζόν, όπου η παραμονή στην κατηγορία διασφαλίστηκε στα μπαράζ με την Ξάνθη. Στο Αγρίνιο διατείνονται πως πήραν το μάθημα, προέβησαν σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ και περιμένουν πως θα περάσουν μια σεζόν δίχως καρδιοκτύπια. Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε τα ηνία, καλείται να διαχειριστεί ρόστερ στο οποίο έγιναν αλλαγές, ο ίδιος περιμένει περισσότερα στην αμυντική λειτουργία. Οι κυανοκίτρινοι σκοράρουν και δέχονται γκολ με άνεση στα ματς προετοιμασίας. Νοκ άουτ ο δεξιός μπακ Λιάβας, ο αριστερός μπακ Περέιρα και ο αμυντικός μέσος Αντούνιες.
Ο Αστέρας προέρχεται από εξαιρετική για τα δεδομένα του σεζόν διασφαλίζοντας συμμετοχή στα πλέι οφ τίτλου. Στην ομάδα της Τρίπολης θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι αν επαναλάβουν αυτήν την πορεία, δεδομένου και του ανταγωνισμού που μοιάζει να ισχυροποιείται. Φυσικά παραμένει στο πόστο του ο πετυχημένος Σέρβος κόουτς Μίλαν Ράσταβατς. Επιμένουν Ισπανικά στον Αστέρα, καθώς τρεις παίκτες από την Ιβηρική έφυγαν και αντικαταστάθηκαν από τέσσερις συμπατριώτες τους. Θεωρητικά λίγο πιο ισχυροί οι κυανοκίτρινοι φέτος. Έξι νίκες και μία ισοπαλία στα φιλικά ματς μετρούν οι Αρκάδες, με έμφαση στην άμυνα. Αμφίρροπη αναμέτρηση. Πληρώνει χρυσάφι η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης Χ (3.25)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Στον Παναθηναϊκό προέρχονται από πέτρινα χρόνια, μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου. Πέμπτοι πέρσι οι πράσινοι, 37 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, άπαντες στις τάξεις του επισημαίνουν πως έφθασε η ώρα της αντεπίθεσης. Έγιναν αλλαγές στο ρόστερ, το τελευταίο διάστημα αποκτήθηκαν ποιοτικοί παίκτες μεσοεπιθετικά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ανέλαβε φέτος τα ηνία δεν υπολογίζει για την πρεμιέρα στον κεντρικό αμυντικό Σένκεφελντ. Πολύ δύσκολα θα προλάβει και ο κεντρικός μέσος και αρχηγός Κουρμπέλης. Στο τελευταίο φιλικό της σεζόν πέτυχε την πρώτη νίκη με 3-2 επί τη Λαμίας.
Στον Απόλλωνα έμειναν ικανοποιημένοι από την περσινή μεταβατική πορεία. Ο στόχος της άνετης παραμονής επιτεύχθηκε, πλέον θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στη νέα σεζόν. Έγιναν επιλεκτικές κινήσεις ενίσχυσης στο ρόστερ, ενώ στον πάγκο επέστρεψε από την Κύπρο ο έμπειρος Γιάννης Πετράκης. Το «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου έκανε η «ελαφρά ταξιαρχία» φέρνοντας στην Ριζούπολη τον Πορτογάλο Μουντιαλικό στόπερ Μπρούνο Άλβες από την Μαρίτιμο. Στην πρόβα τζενεράλε ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης. Πλήρης η αποστολή των κυανόλευκων για την πρεμιέρα στην Λεωφόρο. Θα μπει γκαζωμένος στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Άσος από ημίχρονο !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 1/1 (2.25)





Βαθμολογία 2023-24