logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Η ώρα των μεγάλων!
 12/9/2021

Οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξεκινούν με εντός έδρας αναμετρήσεις τη φετινή πορεία στη Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΚ που επιχειρεί επανεκκίνηση υποδέχεται τον νεοφώτιστο Ιωνικό

ΒΟΛΟΣ-ΛΑΜΙΑ
Στον Βόλο αντικατέστησαν τον νεαρό Ισπανό κόουτς Άνχελ Λόπεθ με τον ακόμα μικρότερο Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Στα 32 του πήρε τα ηνία των κυανέρυθρων και τους καθοδηγεί με επιθετικογενή τακτική. Σχεδόν όλα τα φιλικά των Θεσσαλών εξελίχθηκαν σε γκολ και θέαμα, ο προπονητής επιμένει πως η επιλογή του θα δικαιωθεί.
Η Λαμία προέρχεται από πετυχημένη για τα δεδομένα της σεζόν. Πέτυχε με άνεση τον στόχο της παραμονής, πολύ θα ήθελε και φέτος να εξελιχθεί ανάλογα η αγωνιστική περίοδος. Το μεταγραφικό πάρε-δώσε, πάντως, μοιάζει να βγάζει κατά τι, αποδυναμωμένη την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Βόλος θα παρασύρει στο ρυθμό του την Λαμία. Πάμε με τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Βόλος-Λαμία Goal (2.10)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την δεύτερη θέση της περσινής σεζόν, αλλά σε απόσταση 26 βαθμών από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, οπότε μόνο χαρούμενοι δεν έμειναν οι Θεσσαλονικείς. Για το λόγο αυτό επέστρεψε στο τιμόνι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι ο προπονητής του νταμπλ της σεζόν 2018-19. Την επόμενη Πέμπτη αγωνίζεται στο Γιβραλτάρ με την Λίνκολν για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.
Στον ΠΑΣ προέρχονται από θετική σεζόν, όπου από τη μια διασφάλισαν την άνετη παραμονή στην κατηγορία και από την άλλη προχώρησαν μέχρι την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Από τους κυανόλευκους ωστόσο αποχώρησε ο προπονητής των επιτυχιών Αργύρης Γιαννίκης και στη θέση του προσλήφθηκε ένας ακόμα απόφοιτος της «Γερμανικής σχολής», ο Ηρακλής Μεταξάς. Πολύ πιο έτοιμος και ποιοτικός ο ΠΑΟΚ. Άσος ασπό ημίχρονο !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1/1 (1.75)

ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ
Η ΑΕΚ περιορίστηκε στην τέταρτη θέση την περασμένη περίοδο και φυσικά θέτει ως στόχο την άμεση επάνοδο σε θέση διεκδικητή τίτλου. Τα πρώτα δείγματα ήταν αρνητικά με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από την Βελέζ Μόσταρ και οι κιτρινόμαυροι προέβησαν σε νέο κύκλο μεταγραφικής ενίσχυσης σύμφωνα και με τις εισηγήσεις του νέου προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ο Ιωνικός επιστρέφει στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 13 χρόνια, όντας πρωταθλητής στη Σούπερ Λίγκ 2. Η ομάδα της Νίκαιας με σερί ανόδων τα τελευταία χρόνια μετακόμισε πολύ γρήγορα από τα αλώνια στα σαλόνια και βασικός στόχος είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα η ΑΕΚ. Πάμε με τα γκολ που πληρώνουν χρυσάφι !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Ιωνικός Γκολ-γκολ (3.00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δια περιπάτου και με διαφορά 26 βαθμών το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και με αυτήν την παρακαταθήκη μπαίνει εκ νέου ως το πρώτο φαβορί για να παραμείνει στον θρόνο. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν νωρίς την σεζόν, συνεχίζουν στην Ευρώπη και την επόμενη εβδομάδα υποδέχονται την Αντβέρπ στο πρώτο ματς του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.
Στον Ατρόμητο αφήνουν πίσω την περασμένη σεζόν όπου περιορίστηκαν στην όγδοη θέση με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και θέτουν ως στόχο την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα. Στην κατεύθυνση αυτή προέβησαν σε σειρά αλλαγών στο ρόστερ, όπου αποκτήθηκαν 12 παίκτες και έφυγαν άλλοι τόσοι, με την προοπτική να πετάξει ξανά ψηλά το Περιστέρι. Δεν είναι άτρωτος στην άμυνα ο ποιοτικά καλύτερος Ολυμπιακός. Πάμε με τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-Ατρόμητος Γκολ-γκολ (2.75)





Βαθμολογία 2023-24