logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Κλειστό ματς στην Μαδρίτη!
 15/9/2021

Στην Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται την Πόρτο για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δυο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν θετικά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. – ΠΟΡΤΟ
H Ατλέτικο Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε πέρσι την γκρίνια των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Φέτος, με τις προσθήκες που έκανε, δεν είναι περίεργο να θεωρείται φαβορί να κρατήσει τα σκήπτρα δεύτερη σερί σεζόν, για πρώτη φορά μετά την δεκαετία του ’50 (1950 και 1951). Ο Ντιέγκο Σιμεόνε φυσικά παραμένει στον πάγκο. Δεν έχασε σημαντικό παίκτη, εκτός από την υπολογισμένη από οτι φάνηκε απώλεια του Σαούλ . Πρόσθεσε Γκριεζμάν, Ντε Πολ, Κούνια.

Τρομερές επιλογές επιθετικά και πάντα πάθος και τρέξιμο αμυντικά. Μοιάζει πλήρης και ίσως θέλει κάτι παραπάνω από την φάση των «16» όπου αποκλείστηκε πέρσι. Στο πρωτάθλημα νίκησε με ανατροπή 2-1 την Εσπανιόλ εκτός έδρας, Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς (3/1/0).

Δεδομένες απώλειες δεν υπάρχουν απλά, δεν είναι στο εκατό τοις εκατό έτοιμοι οι Σάβιτς, Ζοάο Φελί και Ερέρα.

Για όλη την τρομερή δουλειά που έκαναν πέρσι ο Σέρζιο Κονσεϊσάο και οι παίκτες του η ανταμοιβή ήταν το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας. Δεύτερη στο πρωτάθλημα, στα ημιτελικά του κυπέλλου και στα προημιτελικά του Champions League όπου αποκλείστηκε από την Τσέλσι.

Δεν είναι λίγα αυτά που έκανε αλλά τρόπαιο δεν πήρε και αυτό ψάχνει φέτος ο Πορτογάλος προπονητής για αυτό και υπάρχει λίγη παραπάνω αφοσίωση στους εγχώριους στόχους. Από το περσινό ρόστερ δεν έχασε σημαντικό παίκτη ενώ δεν ξόδεψε πολλά αλλά πρόσθεσε λύσεις με την απόκτηση των Πεπέ (Γκρέμιο) και Γουέντελ (Λεβερκούζεν). Έρχεται από ντέρμπι στο πρωτάθλημα και ισοπαλία εκτός έδρας με την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας 1-1. Παραμένει αήττητη μετά από πέντε ματς (3/2/0).

Το μοναδικό σημαντικό πρόβλημα του κόουτς Κονσεϊσάο είναι ότι ο βασικός τερματοφύλακας Μαρτσεζίν συνεχίζει θεραπείες και μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί.

Εκτίμηση: Καμιά από τις δυο πλευρές δεν θέλει να έχει απώλειες στην πρεμιέρα, αμυντικά έχουν αποδείξει ικανές για να κρατήσουν το μηδέν και το under είναι πρώτη επιλογή.