logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

N. Ζελιαναίος: Με τους ισχυρούς!
 15/9/2021

Η Ντόρτμουντ μπορεί να προσφέρεται χαμηλά (1,51) για πρεμιέρα σε Τσάμπιονς Λιγκ αλλά παρόλα αυτά θα περάσει με νίκη από την Πόλη ενώ κάτι ανάλογο αναμένω και στο ντέρμπι της Ιβηρικής χερσονήσου ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο.

722. Μπεσίκτας – Ντόρτμουντ 2 (1,51)
Η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει στην Πόλη την Μπεσίκτας σε ματς για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αφού είναι πολύ ανώτερη σε όλα. Η Ντόρτμουντ προέρχεται από δύο σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα, στα ματς με Χοφενχάϊμ (3-2 εντός έδρας) και Λεβερκούζεν (3-4 εκτός έδρας) με τον 21χρονο Νορβηγό σούπερ σταρ Έρλινγκ Χάαλαντ να την οδηγεί εκ του ασφαλούς με 8 γκολ σε 6 ματς φέτος. Η Μπεσίκτας είναι καλή ομάδα αλλά όχι τόσο ώστε να μπορέσει να κοιτάξει την Ντόρτμουντ στα… μάτια. Η Μπεσίκτας έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 ματς στην Τουρκία αλλά άλλο πράγμα οι αντίπαλοί της στο πρωτάθλημα και άλλο πράγμα οι αντίπαλοι της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντόρτμουντ διαθέτει επίθεση φωτιά με τους Χάαλαντ, Ρεϊνά, Ρόις, Μπραντ, Μαλέν κλπ. και το διπλό με απόδοση 1,51 δύσκολα μπορεί να «σπάσει».

737. Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο 1 (1,57)
Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Πόρτο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη αφού είναι ανώτερη σε όλα. Η Ατλέτικο είναι φέτος φαβορί για την κούπα αφού διαθέτει εξαιρετική ομάδα ενώ η επιστροφή του Γκριεζμάν έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού αφού ο Γάλλος επιθετικός μαζί με τον Ουρουγουανό Λουίς Σουάρεζ συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο που τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες. Η Ατλέτικο ενισχύθηκε πολύ και με τους Ροντρίγκο Ντε Πολ (μέσος), Κούνια (φορ), Μάρκος Πάουλο κλπ. και ήδη έχει δείξει τις μεγάλες δυνατότητες της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν εκεί όπου έχει ξεκινήσει με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Πόρτο έχει δύο ισοπαλίες και μία νίκη στα τρία τελευταία της ματς στην Πορτογαλία αλλά απέναντι στην Ατλέτικο έχει άσχημες αναμνήσεις. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2013-14. Στο πρώτο ματς την 1/10/13 Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 και στο δεύτερο ματς στις 11/12/13 Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο 2-0. Η Ατλέτικο νίκησε 2-1 την Εσπανιόλ στην «Κορνέγια» την περασμένη Κυριακή και έδειξε πανέτοιμη για το ματς με την Πόρτο όπου μάλιστα θα παραταχθεί κομπλέ.