logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αμφίρροπο ντέρμπι στο Μιλάνο!
 15/9/2021

Το ντέρμπι Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα τους στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (4ος Όμιλος). Η Ίντερ λόγω έδρας και παράδοσης έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά και η «βασίλισσα» από την πλευρά της είναι ικανή για όλα.

ΙΝΤΕΡ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ίντερ που θα δούμε δεν είναι αυτή που κατέκτησε την Σέριε Α μετά από έντεκα χρόνια. Ο Αντόνιο Κόντε, οι Ασράφ Χακίμι και Ρομέλου Λουκάκου έφυγαν και ήταν όλοι πολύτιμοι στην περσινή επιτυχία. Οι αντικαταστάτες, ο κόουτς Σιμόνε Ιντσάγκι, ο δεξιός μπακ Ντάμφρις και ο Τζέκο υπόσχονται πολλά αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα ταιριάξουν άμεσα στην ομάδα. Ακόμα και πέρσι με όσους ήταν στο ρόστερ η Ίντερ τερμάτισε τέταρτη στον όμιλο του Champions League οπότε δεν χρειάζεται ενθουσιασμός. Η φιλοσοφία του Σιμόνε Ιντσάγκι, ο τρόπος παιχνιδιού, το πάθος του σημαίνουν ότι η Ιντερ δεν θα αλλάξει το περσινό 3-5-2. Στο πρωτάθλημα προηγήθηκε δις αλλά παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Σαμπντόρια, πρώτοι χαμένοι βαθμοί. Άρχισε προπονήσεις αλλά πιθανότατα είναι ανέτοιμος ο Χιλιανός επιθετικός Αλέξις Σάντσες. Φυσικά εκτός αγώνων ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Από την ημέρα που έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν εντυπωσιάζει στο Champions League. Δύο αποκλεισμοί στους δεκαέξι, πέρσι στα ημιτελικά. Ακόμη και ο Ζιντάν αν δεν φέρει τρόπαια στην Μαδρίτη πρέπει να αποχωρήσει. Ο Κάρλο Αντσελότι ήρθε με την πίεση ότι φέτος πρέπει να πάρει τίτλο και το ρόστερ το έχει. Ο Αζάρ μοιάζει υγιής, ο Μπέιλ επέστρεψε από τον δανεισμό και παίζει ενώ η προσθήκη του Άλαμπα καλύπτει σίγουρα μια από τις δύο μεγάλες αποχωρήσεις (Σέρχιο Ράμος και Βαράν). Αν είχε πάρει τον Μπαπέ θα μιλούσαμε για ένα από τα φαβορί αλλά δεν τα κατάφερε. Στο πρωτάθλημα διέλυσε 5-2 την Θέλτα και είναι πρώτη στην βαθμολογία μαζί με Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης.Οι Κρόος και Θεμπάγιος είναι δεδομένες απώλειες για τον κόουτς Αντσελότι στην πρεμιέρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: X

Η παράδοση δείχνει Ίντερ!
Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Μεάτσα» σε ένα σούπερ ντέρμπι με διαιτητή τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ στην φάση των ομίλων και η Ρεάλ επικράτησε και στα δύο ματς, στις 3/11/2020 με σκορ 3-2 στην Μαδρίτη και με σκορ 0-2 στο Μιλάνο. Αυτή ήταν μόλις η πρώτη της νίκη επί της Ίντερ εκτός έδρας! Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν συναντηθεί συνολικά 17 φορές και έχουν σημειώσει τα εξής αποτελέσματα. Η Ρεάλ έχει 8 νίκες, η Ίντερ έχει 7 νίκες ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα. Όσον αφορά τα παιχνίδια τους στο Μιλάνο εκεί κυριαρχεί η Ίντερ με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα (πέρσι με σκορ 0-2). Η Ίντερ έχει φιλοξενήσει 22 φορές ομάδες από την Ισπανία και έχει σημειώσει 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει από την πλευρά της 36 ματς στην Ιταλία και έχει σημειώσει 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 18 ήττες (επίσης έχει 1 νίκη σε ουδέτερο γήπεδο και 4 νίκες και 1 ήττα σε τελικούς)!