logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Από ημίχρονο ο Ολυμπιακός
 16/9/2021

Αρκετά παιχνίδια σήμερα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα κυνηγήσουμε την νίκη του Ολυμπιακού από το πρώτο ημίχρονο.

Για το Γιουρόπα Λιγκ και τον 4ο όμιλο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αντβέρπ από το Βέλγιο. Δεν μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μετά την λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο εντός και σίγουρα θα επιδιώξει να αντιδράσει και μάλιστα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τους δυο Καμαρά να επιστρέφουν στην αποστολή. Η Αντβέρπ παρουσιάζει μέτρια εικόνα με αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι», που συνηθίζουν να ξεκινούν πολύ δυνατά τα παιχνίδια εντός. Ρίσκο με άσο από ημίχρονο.

Στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, για τον τρίτο όμιλο, η Μπόντο Γκλιμτ από την Νορβηγία υποδέχεται την Ζόρια από την Ουκρανία. Μεγάλη μάχη αναμένεται στον όμιλο για την πρόκριση καθώς η Ρόμα είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά. Η Μπόντο παίζει φουλ επιθετικά και σκοράρει κατά βούληση αλλά αμυντικά έχει κενά και η Ζόρια μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Πρώτη επιλογή λοιπόν το over.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-Αντβέρπ 1/1
ΜπόντοΓκλιμτ-Ζόρια Over