logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με το δεξί ο ΠΑΟΚ!
 16/9/2021

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη 2-0 από το Γιβραλτάρ και την Λίνκολν και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Άκπομ (45΄+2΄) και Μίτριτα (56΄) τα γκολ των νικητών...

O ΠΑΟΚ μπορεί να μην πραγματοποίησε καμιά σπουδαία εμφάνιση αλλά παρόλα αυτά έκανε την "δουλειά", νίκησε με σκορ 2-0 την Λίνκολν και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ (στον έκτο όμιλο). Στο άλλο ματς του ομίλου η Κοπεγχάγη νίκησε με σκορ 3-1 την Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας.

Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε 56% κατοχή μπάλας και 13-9 τελικές προσοπάθειες για γκολ αλλά η γενική εικόνα δεν ήταν θετική και ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Λίνκολν κέρδισε 8 κόρνερ.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου με τον πιο δραστήριο παίκτη του, τον Άκπομ. Η... παράσταση τελείωσε στο 56΄με το γκολ του Μίστριτα στο 56΄. Ο Ρουμάνος φορ πέτυχε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ και έδειξε ότι θα βοηθήσει.

Την επόμενη αγωνιστική (30/09) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα.

Λίνκολν (Mάικ Μακ Ελγουεϊ): Σολέρ, Βάισεμαν, Ρ. Τσιπολίνα, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (67’ Τζ. Τσιπολίνα), Ρόσα, Ανόν (62’ Ρόναν), Αράιζα (81’ Πίκοκ), Καραγιέρο (81’ Σέρτζαντ), Κίκε Γκόμεθ (62’ Οκράν).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Κρέσπο (44’ Μιχαηλίδης), Μιχάι, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Μουργκ (83’ Βιεϊρίνια), Μιτρίτσα (73’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (73’ Σφιντέρσκι), Ακπόμ (82’ Κούτσιας).