logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ιστορική νίκη ο Ιωνικός!
 17/9/2021

Ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Άρη στη Νίκαια και πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή ο Αοσμάν πέντε λεπτά πριν το φινάλε...

Την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο Ιωνικός με σκορ 1-0 επί του Άρη στη Νεάπολη και μάλιστα είχε ιστορικό χαρακτήρα αφού ήταν η πρώτη μετά από σχεδόν 15 χρόνια.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης με το φοβερό γκολ που πέτυχε ο ο Άιας Άοσμαν στο 85΄.

Ο Άρης είχε την φλύαρη υπεροχή αλλά από ουσία τίποτα. Ο Μάντζιος προσπάθησε με αλλαγές στο σύστημα (από 4-4-2 σε 4-2-3-1) και στα πρόσωπα να αλλάξει την εικόνα το αγώνα στο δεύτερο 45λεπτο αλλά οι περισσότεροι παίκτες του βρέθηκαν σε κακό βράδυ.

Οι "κιτρινόμαυροι" παρέμειναν χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική και έχουν στην πλάτη τους και την ποινή των -6 βαθμών. Αντίθετα ο Ιωνικός πήρε τους πρώτους του βαθμούς και έδειξε ότι θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή του.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Γκοτσούλιας (54’ Κάνιας), Ντάλτσιο, Γκαμπράλ (88’ Κιάκος), Αοσμάν (88’ Βαφέας), Λένις (28’ Ματσούκας), Τουράμ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάκιτς (57’ Γκάνεα), Λούκας Σάσα, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο (46’ Άλι), Μαντσίνι (68’ Χαΐροβιτς), Ιτούρμπε (46’ Μπρούνο Γκάμα), Καμαρά (82’ Μάνος).