logo as
   [927] ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ 2-1  [923] ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 1-1  [924] ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Διπλό οι «λύκοι»
 25/9/2021

Δυο επιλογές από το σημερινό μενού, προερχόμενες από την Μπουντεσλίγκα και την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Βόλφσμπουργκ έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας κόντρα στην Χοφενχάιμ. Οι «λύκοι» έχουν δείξει πάντως από πέρσι την αγωνιστική ανάταση τους σε όλα τα επίπεδα και υπάρχουν κρυφές βλέψεις ακόμα και για διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Αήττητοι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η Χοφενχάιμ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, με πρόβλημα φέτος στο εύκολο γκολ, παραμένοντας πλέον τέσσερα διαδοχικά ματς μακριά από τις νίκες. Διπλό σε ελκυστικές αποδόσεις λοιπόν.

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Μορεϊρένσε φιλοξενεί την Αρούκα με τις δυο ομάδες να είναι στα χαμηλά στρώματα και δεδομένα θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Και για τις δυο πλευρές, το πρόβλημα εστιάζεται στην άμυνα, καθώς οι συγκεκριμένες γραμμές παρουσιάζονται πολύ ευάλωτες κάτι που οδηγεί στην επιλογή του goal, αφού και οι δυο θα θέλουν πολύ την νίκη, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να θεωρηθεί… εξάποντο στην οικονομία του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Χοφενχάιμ-Βόλφσμπουργκ 2
Μορεϊρένσε-Αρούκα Goal