logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με νωπές τις μνήμες…
 25/9/2021

Στην 6η αγωνιστική μπαίνει η Πρέμιερ Λιγκ, με το μεγάλο ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι. Δυο ομάδες που αναμετρήθηκαν πέρσι και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

TΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
H Tσέλσι χρειάστηκε τα πέναλτι μεσοβδόμαδα για να προκριθεί επί της Άστον Βίλα εντός στο Λιγκ Καπ μετά από 1-1 στα 90', όμως συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της και παραμένει ακόμα αήττητη στη σεζόν. Ο Τούμας Τούχελ νίκησε πέρσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον Γκουαρδιόλα αλλά και στα άλλα δύο ματς που τον συνάντησε. Μετά τη Σίτι ακολουθεί η Γιουβέντους εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο επιθετικός Πούλισιτς, αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Μεντί.

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 6-1 εντός τη Γουίκομ μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προέρχεται από γκέλα κόντρα στη Σαουθάμπτον και θέλει εκδίκηση από Τσέλσι για την ήττα στον περσινό τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να μη μείνει πίσω στη μάχη της κορυφής. Δεν έχει ισοπαλία σε 15 σερί εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Εκτός ο τιμωρημένος μπακ Μεντί, οι μπακ Στόουνς, Λαπόρτ αμφίβολος ο μπακ Ζιντσένκο και οι μέσοι Ρόδρι, Γκουντογκάν.

Εκτίμηση: Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι στα φαβορί για τον τίτλο. Η Τσέλσι μάλιστα πήρε και το Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι επικρατώντας της Σίτι στον τελικό. Η Σίτι πάντως αν καταφέρει να προηγηθεί, θα έχει τον πρώτο λόγο, με το διπλό σε αξιόλογες τιμές.





Βαθμολογία 2023-24