logo as
   [998] ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ Half 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Λεβερκούζεν και Ίντερ!
 25/9/2021

Πολλά τα διαθέσιμα για στοίχημα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ και θα ψάξω την τύχη μου με τον άσσο της Λεβερκούζεν και το διπλό της Ντόρτμουντ ενώ στο μεγάλο ντέρμπι του Καμπιονάτο ανάμεσα σε Ίντερ και Αταλάντα ο άσσος με απόδοση 1,92 αξίζει το ρίσκο...

231. Λεβερκούζεν - Μάιντζ (1) 1,68
Η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μάιντζ για την 6η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και ο άσσος με απόδοση 1,68 έχει μεγάλη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Οι «ασπιρίνες» έχουν σημειώσει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε πέντε ματς και στοχεύουν σε έξοδό στο Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Η Μάιντζ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος καθώς έχει ξεκινήσει πολύ καλά με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα αλλά σε κάθε περίπτωση είναι υποδεέστερη της Λεβερκούζεν και αυτό αποτυπώνεται και στην παράδοση. Η Λεβερκούζεν έχει σημειώσει έξι νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία επτά ματς με την Μάϊντζ, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 28/01/18 και μετά και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιώσει τον άσσο που προσφέρεται σε απόδοση 1,68 από τον ΟΠΑΠ.

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ (2) 1,70
Το παραδοσιακό ντέρμπι Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ κλέβει την παράσταση στην Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη αφού υπερτερεί σε όλα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τις φετινές τους υποχρεώσεις με τέσσερις νίκες και μία ήττα σε πέντε ματς στην Μπουντεσλίγκα ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε με νίκη 2-1 από την Πόλη και την Μπεσίκτας. Η Γκλάντμπαχ από την άλλη πλευρά δεν πείθει, έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες (5-9) και δεν δείχνει ικανή να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην τελευταία τους συνάντηση στις 2/03/21 στο Κύπελλο Γερμανίας Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 0-1. Συνολικά στα τελευταία δέκα ματς (εντός και εκτός έδρας) από τις 23/09/2017 και μετά η Ντόρτμουντ κυριαρχεί με εννέα νίκες (δύο στο Κύπελλο) και μία μόλις ήττα. Το διπλό με απόδοση 1,70 δύσκολα μπορεί να σπάσει.

326. Ίντερ - Αταλάντα 1 (1,92)
Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο "Μεάτσα" για την 6η αγωνιστική στο Καμπιονάτο και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία μέχρι στιγμής με 18-5 γκολ και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση με του Τζέκο και Λαουτάρο Μαρτίνεζ να κάνουν την υπέρ της διαφορά με 4 και 3 γκολ αντίστοιχα. Η Αταλάντα έχει σημειώσει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (6-4 γκολ) αλλά δεν παίζει το φοβερό ποδόσφαιρο που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια. Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Ίντερ έχει σημειώσει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια με την Αταλάντα από τις 23/08/2015 και μετά και εύκολα ή δύσκολα αναμένω να επιβεβαιώσει τον άσσο με απόδοση 1,92.