logo as
   [956] ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ 1-0  [955] ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ Final 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Η μάχη της Τούμπας !
 26/9/2021

Με τέσσερα ενδιαφέροντα ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Εκεί όπου δεσπόζει το ντέρμπι «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. Δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
Ο Αστέρας πορεύεται δίχως νίκη και χωρίς καν να σκοράρει έπειτα από τρία ματς. Ομάδα με ποιότητα, αλλά δίχως ρυθμό ακόμα και με απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ενδεκάδας.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον αδύναμο Απόλλωνα και με καλή ψυχολογία προχωρά για τις συνεχόμενες υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων, αφού άμεσα ακολουθεί και το ματς με την Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Ζητούμενο για τους πρωταθλητές η βελτίωση στην άμυνα. Ίσως ήρθε η ώρα να πετύχει και ο Αστέρας γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Goal (2.10)

Παναθηναϊκός – Βόλος
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο μαζεμένες εκτός έδρας ήττες με 1-0 και η εσωστρέφεια επανήλθε από νωρίς φέτος στις τάξεις του. Θεωρητικά πιο δυνατοί στη Λεωφόρο οι πράσινοι.
Ο Βόλος ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις του στη σεζόν. Ομάδα με επιθετικογενή τακτική, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά στην άμυνα. Αναμένουμε γκολ και θέαμα !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός – Βόλος Goal (2.10)

Λαμία – Παναιτωλικός
Η Λαμία κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά χάνει τους αγώνες. Δίχως πόντο σε τρία ματς, εξαιτίας και του δύσκο0λου προγράμματος. Σαν τελικό περιμένουν στην ομάδα της Φθιώτιδας το ματς με τον Παναιτωλικό.
Στο Αγρίνιο πορεύονται με αξιοπιστία και θετικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της περιόδου και λίγο έλειψε να πάρουν έναν ακόμα πόντο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουν ποιότητα μπροστά, αλλά θεματάκια στην άμυνα. Πάμε με το κίνητρο νίκης της Λαμίας !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Λαμία – Παναιτωλικός 1(2.45)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Ο ΠΑΟΚ πέρασε διά πυρός και σιδήρου και από το Αγρίνιο, έπειτα από την Τρίπολη. Έχει δυσκολευτεί και στα τρία πρώτα ματς κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους, δεν πείθει για την αμυντική αξιοπιστία.
Η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα την Λαμία, απέφυγε δεύτερη σερί γκέλα έπειτα από το Ηράκλειο και πορεύεται συνολικά με θετικό πρόσημο. Ομάδα με ποιότητα στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά θέματα στα μετόπισθεν. Περιμένουμε γκολ στο ντέρμπι των δικεφάλων !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Goal (1.95)





Βαθμολογία 2023-24