logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στη Γερμανία!
 26/9/2021

Με δύο ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα όπου για μια ακόμα φορά ποντάρουμε σε γκολ και θέαμα.

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ
Η συντριβή στο Μόναχο η μεγαλύτερη στην ιστορία της (7-0). Η Μπόχουμ πρέπει να ξεχάσει γρήγορα το παιχνίδι με την Μπάγερν. Απέναντι σε μια ομάδα που επίσης έχει κακή εικόνα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα για να αλλάξει την χρονιά της. Τρεις συνεχόμενες ήττες αυτή την στιγμή. Απογοητευτική αμυντικά ξανά και με λίγες ιδέες επιθετικά η Στιουτγκάρδη. Ηττήθηκε δίκαια από την Λεβερκούζεν (1-3)και οι παίκτες αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια και μερικοί δακρυσμένοι.
Χωρίς νίκη τέσσερις αγώνες (0/1/3) και μόνο δύο ομάδες έχουν δεχτεί περισσότερα γκολ. Μόνο μια νίκη στους επτά τελευταίους αγώνες εκτός έδρας (1/2/4). Ψάχνουν από κάπου να κρατηθούν αμφότεροι. Επιλέγουμε τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπόχουμ-Στουτγκάρδη Goal και Over 2,5 γκολ (1.90)

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Αναμετρήθηκαν δύο καλές ομάδες στην έδρα της Μάιντς και η ισοπαλία ήταν δίκαιη (0-0). Η Φράιμπουργκ είναι αήττητη πέντε ματς και ισοφάρισε το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας της στην Μπουντεσλίγκα. Το έχει πετύχει άλλες δύο φορές και ποτέ δεν πέρασε τα πέντε παιχνίδια. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ είναι μια από τις τρεις αήττητες ομάδες της κατηγορίας (2/3/0).
Καλύτερη της Γκλάντμπαχ, ρίσκαρε περισσότερο και νίκησε με τον Νίντερλεχνερ ο οποίος ήρθε από τον πάγκο (1-0). Η Άουγκσμπουργκ πέτυχε την πρώτη νίκη της στην χρονιά (1/2/2). Μεγάλο επίτευγμα όμως για τον κόουτς Βάιντσιρλ ήταν ότι κράτησε το μηδέν αμυντικά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και τρίτο σε πέντε αγώνες φέτος. Χωρίς νίκη εκτός έδρας οκτώ ματς (0/2/6). Επικίνδυνη η Άουγκσμπουργκ. Καλύτερα τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ Goal και Over2,5 γκολ (2.35)





Βαθμολογία 2023-24