logo as
   [944] ΑΛ ΓΟΥΑΧΝΤΑ - ΑΛ ΧΑΖΜ Final 0-2  [946] ΜΟΥΡΑ - ΡΟΓΚΑΣΚΑ Final 2-2  [948] ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ 0-1  [950] ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Half 0-3  
 
 
 
 
 
 
 

Τα βλέμματα στο Λονδίνο
 26/9/2021

Για την Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει σήμερα το μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο, ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τότεναμ. Ανοιχτή αναμέτρηση και μεταξύ Σαουθάμπτον και Γουλβς.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΛΒΣ
Η Σαουθάμπτον προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ στα πέναλτι στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά από 2-2 στα 90' και πλέον είναι αήττητη σε έξι ματς όλων των διοργανώσεων. Όμως μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες σε κανονική διάρκεια αγώνα καθώς και πέντε στα τελευταία έξι ματς! Η ομάδα του Ραλφ Χάζενχουτλ έχει κερδίσει μόνο στο Λιγκ Καπ σε επίσημο παιχνίδι φέτος. Eκτός ο μέσος Σ. Άρμστρονγκ και ο μπακ Στίβενς, αμφίβολος ο μέσος Γουόλκοτ.

Η Γουλβς ήταν άτυχη μεσοβδόμαδα εντός με Τότεναμ στο Λιγκ Καπ καθώς ισοφάρισε από 0-2 αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι. Η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε έχει χάσει τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις αλλά έχει παίξει καλύτερα απ' ότι δείχνουν τα σκορ. Έχει πρόβλημα στο γκολ καθώς δεν έχει σκοράρει σε έξι από τα τελευταία οκτώ συνολικά ματς Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας χάσει επτά. Εκτός Χόνι, Mπουένο, Νουρί, Μοσκέρα (μπακ), Νέτο (επιθετικός).

Εκτίμηση: 1

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Η Άρσεναλ με αναπληρωματικούς κέρδισε 3-0 εντός τη Γουίμπλεντον στο Λιγκ Καπ και πήρε τρίτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να δεχτεί γκολ. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα θέλει να διατηρήσει την παράδοση που θέλει τους «κανονιέρηδες» να μη χάνουν εντός από τους «σπερς» από το 2010. Ο Όντεργκααρντ που σκόραρε με Μπέρνλι την προηγούμενη αγωνιστική είχε πετύχει γκολ στο αντίστοιχο περσινό ματς. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Τζάκα, αμφίβολος ο μπακ Τίρνι.

Η Τότεναμ βρέθηκε μπροστά 2-0 στην έδρα της Γουλβς για το Λιγκ Καπ αλλά ισοφαρίστηκε και τελικά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Τουλάχιστον ο Κέιν σκόραρε μετά από τέσσερα παιχνίδια. Καίγεται για τρίποντο στο ντέρμπι μετά από δύο σερί ήττες πρωταθλήματος με 3-0. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ο όμως έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ σε πέντε από τα τελευταία έξι ταξίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Αμφίβολοι οι μεσοεπιθετικοί Λούκας, Μπέρχβαϊν και ο μπακ Σέσενιον.

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2023-24