logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Νίκες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
 26/9/2021

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τρίπολη με το 0-2 επί του Αστέρα, ενώ ο Παναθηναϊκός ξέσπασε εναντίον του πρωτοπόρου (πριν την έναρξη της αγωνιστικής) Βόλου, με 5-1 στην Λεωφόρο.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός, πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη επί του Αστέρα. Το έργο του έγινε πολύ πιο εύκολο από την στιγμή που προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Τικίνιο που δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς και ψυχολογία. Ο Μαντί Καμαρά έκανε ωραία διαγώνια μπαλιά, ο Μασούρας βρήκε με κεφαλιά τον Βραζιλιανο, ο τελευταίος έκανε το κοντρόλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 10ο λεπτό ο Ακιγμπού Καμαρά είχε δοκάρι ενώ στο 14΄, ο Αστέρας πέτυχε γκολ αλλά μετά από έλεγχο του VAR ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός απλοποίησε την υπόθεση νίκης με τον Αγκιμπού Καμαρά που έκανε ντρίπλες, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, ο Παπαδόπουλος όμως δεν υπολόγισε σωστά, υπέπεσε σε λάθος, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και γράφτηκε το τελικό 0-2 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε σωστά το ματς έχοντας στο μυαλό και το ματς με την Φενερμπαχτσέ για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (58' Εμβιλά), Μασούρας (58' Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά (79' Κούντε), Ονιεκούρου (79' Βαλμπουενά), Τικίνιο (69' Αραμπί).
ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Καπίγια (75' Σονί), Κανελλόπουλος (71' Σανταφέ), Ρεγκίς (71' Γκόμεζ), Μπαράλες, Σίτο (58' Μπενίτο).

Στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός μετά από 4,5 χρόνια κατάφερε να σημειώσει 4 τέρματα σε ένα ημίχρονο, ήταν καταιγιστικός και συνέτριψε με 5-1 τον Βόλο.

Για ακόμα μια φορά, ο Καρλίτος απέδειξε με τα δυο γκολ που πέτυχε, ότι αν τροφοδοτείται σωστά έχει τον τρόπο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 3ο λεπτό ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ ενώ ένα λεπτό μετά, ο Ιωαννίδης έκανε το 2-0. Ο Παναθηναϊκός ήταν γρήγορος στις μεταβιβάσεις του παιχνιδιού από την μια εστία στην άλλη και στο 33, τριπλασίασε τα τέρματα του με τον Χατζηγιοβάννη

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βιτάλ που κάνει την διαφορά στην δημιουργία φάσεων, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 4-0.

Στην επανάληψη ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γκιουλέν στο 58΄, πριν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα σε 5-1 και πάλι ο Καρλίτος στο 69΄.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κότσιρας, Βέλεθ(76? Σάρλια), Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος(76? Μαουρίσιο), Ρούμπεν, Καρλίτος(70? Μακέντα), Ιωαννίδης(70?Λούντκβιστ), Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ
Βόλος: Κλέιμαν, Γκρίλο, Πουρίτα, Φεράρι, Ρομέρο(46? Γκιουλέν), Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν(74? Σοάρες), Φερνάντες(74? Τερεζίου), Φαν Βέερτ(74?Βοϊτκόφσκι), Ροσέρο(46? Μπαριέντος)