logo as
   [171] ΣΚΑΡΜΠΟΡΟ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΓΟΥΑΡΙΝΓΚΤΟΝ ΤΑΟΥΝ 1-1  [144] ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1-0  [136] ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1-0  [186] ΓΕΟΒΙΛ ΤΑΟΥΝ - ΤΟΡΚΙ 1-0  [184] ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ - ΜΠΑΡΝΕΤ 1-1  [134] ΠΡΕΣΤΟΝ - ΡΟΔΕΡΑΜ 2-0  [188] ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΕ - ΤΑΝΤΟΝ ΤΑΟΥΝ 2-0  [130] ΙΣΤΡΑ 1961 - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ Half 0-0  [196] ΧΕΜΕΛ ΧΕΜΠΣΤΕΝΤ - ΑΒΕΛΕΙ 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Η επανεκκίνηση του Απόλλωνα!
 27/9/2021

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθούν τρία ματς με τα οποία ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική. Ο Απόλλων Σμύρνης με νέο προπονητή στον πάγκο υποδέχεται τον Ιωνικό. Μάχες σε Γιάννινα και Περιστέρι.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ
Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό τη σεζόν. Ομάδα με τακτική συγκέντρωση, χημεία και αξιόποστη αμυντική λειτουργία. Θα της λείψει ο αρχισκόρερ Κόντε, γενικά δε σκοράρει εύκολα.
Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει την σεζόν με τρεις ισοπαλίες. Στα δύο ματς πρόσεξε πολύ την άμυνά του, στο άλλο έγινε ροντέο με την ΑΕΚ, αλλά και πάλι δεν ηττήθηκε. Πάμε με χαμηλό σκορ στους «Ζωσιμάδες».
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ No Goal (1.75)

Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός
Ο Απόλλων ξεκίνησε εφιαλτικά τη σεζόν με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και παθητικό 11 γκολ. Ο Γιάννης Πετράκης πλήρωσε το μάρμαρο και απολύθηκε, στη θέση του αναλαμβάνει ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα.
Ο Ιωνικός πέτυχε την πρώτη νίκη στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 13 χρόνια. Η ομάδα της Νίκαιας φαίνεται πως θα στηριχθεί στην καλή αμυντική λειτουργία. Θα τα δώσει όλα για επανεκκίνηση, με νέο προπονητή ο Απόλλων !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Απόλλων Σμύρνης - Ιωνικός 1 (2.45)

Ατρόμητος – Άρης
Ο Ατρόμητος έπειτα από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναιτωλικό. Ομάδα που δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, ποντάρει περισσότερο στην άμυνα.
Ο Άρης πέτυχε το πρώτο γκολ και πήρε την πρώτη νίκη στη σεζόν την τρίτη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πολύ άγχος που έφυγε μονομιάς για την ομάδα που δημιουργεί αλλά δε σκοράρει με ευκολία. Πάμε με τα λίγα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ατρόμητος - Άρης No Goal (1.85)





Βαθμολογία 2023-24