logo as
   [953] ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Half 0-0  [955] ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ Half 1-1  [954] ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ Half 0-2  [952] ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ Half 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Ρεφάρει η ΑΪΚ!
 27/9/2021

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Ντέγκερφορς υποδέχεται την ΑΪΚ.

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ-ΑΪΚ

Η Ντέγκερφορς εξακολουθεί να κατρακυλά στον γκρεμό δίχως φρένα. Όσο και αν πάλεψε κόντρα στην ποιοτική Τζουργκάρντεν πλήρωσε για μια ακόμα φορά την κάκιστη αμυντική λειτουργία. Πέντε συνεχόμενες ήττες στο παθητικό των ερυθρόλευκων επιπλέον βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά σκοράρει αλλά δεν είναι αρκετό. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Κάπως πιο αποτελεσματική όταν αγωνίζεται στην έδρα της. όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η ΑΪΚ δυσκολεύτηκε στην αποστολή στην έδρα της φορμαρισμένης Κάλμαρ, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Η αναγεννημένη ομάδα από την Στοκχόλμη μετρά έξι νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια και διεκδικεί βάσιμα τον τίτλο. Οι κιτρινόμαυροι στηρίζονται στην έξοχη αμυντική λειτουργία, έχοντας δεχθεί μόνο τρία γκολ στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Παραμένει εκτός μάχης ο Δανός γκολκίπερ Χάουγκαρντ, καλύπτει επιτυχώς το κενό του ο Νόρντφελντ. Δεν αναμένονται αλλαγές στην πετυχημένη ενδεκάδα. Δεν γκελάρει ξανά η ΑΊΚ, ιδιαίτερα κόντρα σε αντίπαλο που παραπαίει !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ντέγκερφορς-ΑΪΚ 2 (1.75) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.70)





Βαθμολογία 2024