logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σλόβαν!
 27/9/2021

Δύο νέα προβλήματα έχει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο Conference League κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας την Πέμπτη το βράδυ (22:00) στην Τούμπα, με τους Φερνάντο Βαρελά και Ρόμας Μουργκ…

Σε… τροχιά Σλόβαν Μπρατισλάβας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει δύο νέα προβλήματα. Συγκεκριμένα πρόβλημα υπάρχει με τον Φερνάντο Βαρέλα που αποκλείστηκε από το ματς με την ΑΕΚ και τον Αυστριακό Τόμας Μουργκ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους», όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-0.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία, για να εξακριβωθεί η ακριβής κατάστασή τους, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες συμμετοχής για τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, κάτι όμως που θα διαπιστωθεί στο επόμενο τριήμερο.

O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη το βράδυ (22:00) στην Τούμπα την Σλόβαν Μπρατισλάβας με αποκλειστικό στόχο την δεύτερη σερί νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερερενς Λιγκ. Η ομάδα της Σλοβακίας διέλυσε 3-0 εκτός έδρας την Σένιτσα στο τελευταίο της ματς το περασμένο Σάββατο για την 9η αγωνιστική και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Σπαρτάκ Τρνάβα με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (20-7 γκολ η Σλόβαν).