logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Χωρίς ξεκάθαρα φαβορί!
 27/9/2021

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές, εκ των οποίων μια αλλοδαπή, χωρίς να υπάρχουν τα μεγάλα στηρίγματα κυρίως για τα πολύπλοκα στοιχήματα.

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και δυο 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης μας είναι: 1-8-9-11.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1400 μέτρα, η ΠΟΛΙΤΩ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΟΡΙ, ΜΙΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, ένα κλικ πιο πάνω δείχνει ο ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι οι ΣΟΥΙΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ και ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ δεν έχουν τύχη για να διεκδικήσουν την νίκη.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΛΟΠΑΣ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί και ο ΑΜΠΥΦΕΡΒΑΙΝ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ, ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ, ΜΙΛΟΥΖ.

6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΝΤΑΠΠΕΡ ΝΤΑΝ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΛΑΙΤΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΠΕΝΡΟΣ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΠΡΟΣΙΤ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΡΑΣΚΑΤΤΕΡΣ, ΚΟΥΒΕΙΤ ΛΟΡΝΤ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΖΑΓΚΑΝ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΟΡΚ, ΜΙΡΜΠΟΥΣ.