logo as
   [921] ΣΕΛΑΓΙΑ - ΤΑΠΑΤΙΟ 1-3  [929] ΡΕΑΛ ΤΟΜΑΓΙΑΠΟ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ Final 0-2  [927] ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ 2-3  [923] ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ Final 1-2  [928] ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Δυάδα χαμηλού ρίσκου
 17/10/2021

Δυο επιλογές από το σημερινό μενού, προερχόμενες από το καμπιονάτο της Ιταλίας και την πρώτη κατηγορία της Ελβετίας.

Στο καμπιονάτο της Ιταλίας, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Ρόμα με τους γηπεδούχους να μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες και να κυνηγούν ένα μεγαλύτερο σερί ώστε να καλύψουν την διαφορά από την κορυφή. Η Ρόμα μπορεί με τον Μουρίνιο στον πάγκο να είναι πιο συμπαγής αμυντικά αλλά συνεχίζει να παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Υπό κανονικές συνθήκες δύσκολα ο άσος θα ξεπερνούσε τα προηγούμενα χρόνια το 1,60, οπότε στις τιμές που προσφέρεται τώρα είναι μια καλή περίπτωση.

Στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σιόν υποδέχεται την Βασιλεία. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Σιόν να παραμένει στα χαμηλά και ήδη έχει προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, κατά την διάρκεια της διακοπής λόγω των εθνικών. Δύσκολα θα προλάβει ο Τραμεζάνι μέσα σε μικρό διάστημα να περάσει τα θέλω του και η Βασιλεία έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στην κορυφή, θέλοντας να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή. Φέτος παρουσιάζεται πιο σοβαρή και σταθερή σε απόδοση, σκοράροντας εύκολα αλλά και με καλή εικόνα στα μετόπισθεν. Οριακά αποδεκτό το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Γιουβέντους-Ρόμα 1
Σιόν-Βασιλεία 2