logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Τραμπζον και Ρόζενμποργκ!
 17/10/2021

Πολλές οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα και θα ρισκάρω στον άσσο της Τραμπζονσπόρ επί της επί της Φενέρμπαχτσε και τον άσσο της Ρόζενμποργκ επί της Βαλερένγκα...

512. Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε 1 (2,15)
Η Τραμπζονσπόρ άλλωσε την Καισαρεία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αναστάσιο Μπακασέτα, ο οποίος σημείωσε και τα 2 γκολ της ομάδα του. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας με 5 γκολ και 3 ασίστ είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα μεγαλύτερα σαιτ της Τουρκίας ενώ πολύ καλή παρουσία έχει και ο έτερος Έλληνας της ομάδας, ο αμυντικός μέσος Σιώπης. Το ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Εκτός οι μπακ Κοϊμπασι, Ασάν, οι μέσο Τοκιόζ, Χάμσικ και Παρμάκ. Δύσκολα ο φορ Κοϊτά.Η Φενέρμπαχτσε νίκησε 2-1 την Κασίμπασα, συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και βρίσκεται σε τροχιά τίτλου ενώ έχει παράλληλες υποχρεώσεις και στο Γιουρόπα Λιγκ εκεί όπου ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Αντβέρπ. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας θέλει νίκη για να παραμείνει στην κορυφή αλλά η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Τουρκίας. Ο Βίτορ Περέιρα δεν υπολογίζει τους Αζίζ (αμυντικός), Καχβετσί (μέσος) και Σανλιτούρκ (μέσος). Ο σούπερ σταρ Οζίλ γκρινιάζει επειδή δεν παίζει πάντα βασικός. Τα τρία τελευταία της ματς κατέληξαν με το ίδιο σκορ 2-1!

521. Ρόζενμποργκ – Βαλερένγκα 1 (1,75)
Η Ρόζενμποργκ υποδέχεται στο Τροντχάιμ την Βαλερένγκα στο πιο σπουδαίο ματς της 22ης αγωνιστικής στην Α Νορβηγίας και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Άγκε Χαρέιντε και τους παίκτες του προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη για τον τίτλο ή για μια θέση στην πρώτη τριάδα που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη. Η Ρόζενμποργκ βρίσκεται σε καλή κατάσταση με επτά νίκες στα εννέα τελευταία της ματς ενώ στον αντίποδα η Βαλερένγκα έχει σημειώσει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της από τις 18/07 και μετά. Υπέρ του άσσου και η παράδοση με την Ρόζενμποργκ να μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της με την Βαλερένγκα από τις 19/10/2014 και μετά.