logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Λύτρωση με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός!
 17/10/2021

Ο Ολυμπιακός πέρασε με δύσκολη νίκη 2-1 από τους Ζωσιμάδες χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί στο 84΄ και ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο ντεμπούτο του Γιαννίκη στον πάγκο της...

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-2
Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέδειξε ότι δεν ήταν τυχαία αήττητος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ,. δυσκόλεψε αφάνταστα τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αλλά τελικά στο τέλος ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την ομάδα του Πειραία που είχε πολύ περισσότερες λύσεις στο οπλοστάσιό της.

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν 0-1 με γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 17΄έπειτα από σέντρα του Μασούρα αλλά στη συνέχεια η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα.

Η ομάδα της Ηπείρου ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ-πέναλτι του Εραμούσπε στο 61΄ και ανάγκασε τους "ερυθρόλευκου" να ξαναβγούν στην επίθεση για να πάρουν τη νίκη. Στο 69' κεφαλιά του Παπασταθόπουλου βρήκε το δοκάρι, στο 70΄ο Μασούρας έφθασε κοντά στο 1-1 ενώ στo 78΄ο Ελ Αραμπί απείλησε εκ νέου με σουτ.

Τελικά ο Μαροκινός σούπερ σκόρερ λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 84΄καθώς εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Σάλιακα και από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να γράψει το τελικό 2-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (88΄ Μπρένερ), Ντομίνγκες, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα (86΄ Π. Τριάδης), Μιλιντσεάνου (76΄ Μορέιρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ- Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης (67΄ Ελ Αραμπί), Μασούρας (79΄ Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (79΄ Βαλμπουενά), Ονιεκούρου (46΄ Εμβιλά), Τικίνιο (88΄ Παπαδόπουλος).

AEK - Ατρόμητος 3-0

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα 3-0 τον Ατρόμητο και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της. Τα γκολ σημείωσαν οι Αραούχο (24΄), Τσούμπερ (78΄πεν.) και Βράνιες (80΄).

Αυτή ήταν η 4η νίκη της ΑΕΚ σε 6 ματς ενώ στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος παράμεινε ουραγός και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (68΄ Λε Ταλέκ), Σιμόες (84΄ Σάκχοφ), Γκαρσία (67΄ 'Αμραμπατ), Γέβτιτς (35΄λ.τρ. Μάνταλος), Τσούμπερ, Αραούχο (84΄ Ανσαριφάρντ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηϊσαίας, Γκαλβάο, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης, Μουνίθ (69΄ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (69΄ Μπεντινέλι).





Βαθμολογία 2023-24