logo as
   [929] ΡΕΑΛ ΤΟΜΑΓΙΑΠΟ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ 0-2  [927] ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ 2-2  [923] ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Σ. Διακουμόπουλος: Γκολ στο Μακάρειο!
 18/10/2021

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η Δόξα έκλεισε το διάστημα προ της διακοπής του πρωταθλήματος με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, παίρνοντας ισοπαλίας την Πάφο. Η ομάδα από την Κατωκοπιά δεν διαθέτει υψηλό μπάτζετ, αλλά πορεύεται με μαχητικό πνεύμα και καλή χημεία από την περασμένη σεζόν. Για την στοχευμένη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Μακάρειο», ο κόουτς Κώστας Σακκάς δεν υπολογίζει στον Σέρβο αριστερό μπακ-χαφ Κοβάσεβιτς που εκτίει ποινή.

Ο Άρης επιβεβαίωσε τις θετικές εκτιμήσεις που υπήρχαν για λογαριασμό του από την αρχή της περιόδου. Δεν είναι η τυπική νεοφώτιστη ομάδα, από τη στιγμή που διαθέτει και το μπάτζετ και την φανέλα για να σταθεί ανταγωνιστικά στο υψηλό επίπεδο. Οι πράσινοι απολαμβάνουν την Τρίτη θέση και υποστηρίζουν πως δεν… ζαλίζονται στα ύψη. Η επίθεση της ομάδας από την Λεμεσό λειτουργεί άψογα, ζητούμενο παραμένει η ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στα μετόπισθεν. Από τη μια η έδρα, από την άλλη η ποιότητα του Άρη. Πάμε καλύτερα με τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δόξα Κατωκοπιάς-Άρης Λεμεσού Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.55)





Βαθμολογία 2023-24