logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αυλαία στη Λαμία!
 18/10/2021

Για το καταληκτικό ματς της έκτης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, η Λαμία υποδέχεται τον Άρη.H Λαμία προέρχεται από την πρώτη (εκτός έδρας) νίκη της κόντρα στο Ιωνικό ενώ ο Άρης μετρά αήττητο σερί τριών αγώνων με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η Λαμία έχει πάντως υπέρ της την παράδοση με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από την σεζόν 2016-17 και μετά.

ΛΑΜΙΑ-ΑΡΗΣ

Η Λαμία αξιοποίησε το γεγονός πως ο Ιωνικός αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 21’ και έκανε σεφτέ στις νίκες στη Νίκαια. Μπαίνει έτσι με καλύτερη ψυχολογία στο δεύτερο σκέλος του πρωταθλήματος και πλέον στοχεύει στην πρώτη νίκη στο γήπεδό τη;. Ο κόουτς Μιχάλης Γρηγορίου δηλώνει ικανοποιημένος από την δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά ζητά περισσότερα στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε ματς.

Ο Άρης δεν έκανε το ξεκίνημα που επιθυμούσε στη σεζόν. Είχε το μειονέκτημα των έξι πόντων, μέτρησε και μόνο δύο νίκες σε πέντε παιχνίδια, με συνέπεια να μείνει από νωρίς πίσω στην κατάταξη. Δεδομένη η πίεση στις τάξεις των κίτρινων, η διοίκηση παρέχει στήριξη στον κόουτς Άκη Μάντζιο. Ζητούμενο η βελτίωση στην τελική προσπάθεια και το σκοράρισμα όπου υστερούν οι κίτρινοι. Ποιοτικότερη ομάδα ο Άρης, αλλά η Λαμία παλεύει σε όλα τα ματς. Πληρώνει εξαιρετικά η ισοπαλία !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λαμία-Άρης Χ (3.25)





Βαθμολογία 2023-24