logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αμφίρροπες μάχες στην Ισπανία!
 18/10/2021

Με τα παιχνίδια Αλαβές – Μπέτις και Εσπανιόλ – Κάντιθ πέφτει σήμερα το βράδυ η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΑΛΑΒΕΣ - ΜΠΕΤΙΣ (670 χλμ.)
Η νίκη επί της Ατλέτικο είναι η μοναδική αναλαμπή της Αλαβές σ’ αυτό το πρωτάθλημα, αφού από εκεί και πέρα έχει μόνο ήττες. Η τελευταία στο βάσκικο ντέρμπι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο πριν τη διακοπή. Ο προπονητής της Χαβιέρ Καγέχα πήρε ανάσα με το τρίποντο επί της Ατλέτικο, αλλά τα σύννεφα έχουν επιστρέψει και η θέση του είναι πάλι ανασφαλής. NG τα έξι από τα επτά ματς της, under 2.5 γκολ τα πέντε από αυτά. Αμφίβολοι Λεζέν (αμ.), Πέρε Πονς και Μέντες (μέσοι).

Τελευταίος αγώνας
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές 1-0

44’ Ραούλ Γαρθία

Η ήττα από τη Βιγιαρεάλ πριν τη διακοπή είχε ανακόψει τη Μπέτις που «έτρεχε» αήττητο σερί 4 αγωνιστικών. Εκτός έδρας έχει τρία GG σε τέσσερα ματς. Ερωτηματικό στο τέρμα, αφού Μπράβο και Ρούι Σίλβα έχουν μοιραστεί το χρόνο συμμετοχής ως τώρα, με την Μπέτις να έχει κρατήσει το μηδέν πίσω μόνο σε ένα παιχνίδι. Ο Σαμπαλί παραμένει εκτός, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βίκτορ Ρουίθ και αναμένεται να είναι διαθέσιμος στη Βιτόρια, αμφότεροι αμυντικοί. Ακολουθεί ο αγώνας με τη Λεβερκούζεν για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τελευταίος αγώνας
Βιγιαρεάλ - Μπέτις 2-0
45’+1, 69’ Γκρόνεφελντ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΚΑΝΤΙΘ (907 χλμ.)
Από τα αποδυτήρια συνήθιζε να χάνει η Εσπανιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι η νίκη που πήρε πριν τη διακοπή πανηγυρίστηκε έξαλλα. Ήταν η δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία ματς, με τους «μπιανκαθούλες» να παίρνουν τα πάνω τους μετά το νωχελικό ξεκίνημα στην επιστροφή τους στην Πριμέρα. Τρίτο GG και over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Στο 100% πλέον η πληρότητα του γηπέδου. Ο μέσος Πουάδο είναι εκτός, ενώ αμφίβολοι είναι Καλέρο, Μιγκελόν (αμυντικοί) και Γιάνχελ Ερέρα (χαφ).

Τελευταίος αγώνας
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρτίτης 2-1
17’ Ραούλ ντε Τομάς, 60’ Βιδάλ / 71’ Μπενζεμά

Κι άλλη ισοπαλία για την Κάντιθ πριν τη διακοπή, απέναντι στη Βαλένθια. Η τέταρτη ισοπαλία σε οχτώ αγωνιστικές, σε ένα ματς πάντως που ήταν εκτός αποστολής επτά παίκτες ως τιμωρία για νυχτοπερπατήματα... Τρίτο NG και under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς, αλλά εκτός έδρας είναι GG και τα τρία παιχνίδια της. Επεισόδια σε νυχτοπερπατήματα στη διακοπή από τον μέσο Όσμανιτς (επενέβη η αστυνομία) και ίσως τιμωρηθεί κι αυτός. Εκτός ο Γκαρίδο, αμφίβολος ο Χοσέ Μάρι, αμφότεροι μέσοι.

Τελευταίος αγώνας
Κάντιθ - Βαλένθια 0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1





Βαθμολογία 2023-24