logo as
   [946] ΜΟΥΡΑ - ΡΟΓΚΑΣΚΑ Final 2-2  [951] ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ Half 1-2  [948] ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ 0-1  [950] ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Half 0-3  
 
 
 
 
 
 
 

Σ. Διακουμόπουλος: Γκολ στη Ριέκα!
 20/10/2021

Για το πρωτάθλημα της Κροατίας, η Ριέκα υποδέχεται την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

ΡΙΕΚΑ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Η Ριέκα είναι μια άκρως επιθετικογενή ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση σε κάθε ματς, αλλά από την άλλη πλευρά η άμυνα θυμίζει παιδική χαρά. Γκολ και θέαμα προσφέρει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, για την ώρα το συνδυάζει και με την παρουσία της στην κορυφή της κατάταξης. Τα επτά πιο πρόσφατα ματς των γαλάζιων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Αξιόπιστη εντός έδρας όπου μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Η Λοκομοτίβα ξεκίνησε την σεζόνν με χαμηλούς τόνους απόρροια και της μείωσης του μπάτζετ, αλλά για την ώρα τα καταφέρνει και στέκεται ανταγωνιστικά μακριά από κινδύνους. Φυσικά δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα παραπάνω από μια θέση στην εξάδα που διατηρεί σε αυτήν την χρονική συγκυρία. Οι «σιδηροδρομικοί» έχουν θέματα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, καθώς μετρούν έναν πόντο στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς. Φεστιβάλ τερμάτων αναμένουμε και στη Ριέκα !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ριέκα-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)





Βαθμολογία 2023-24