logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Σκορ και θέαμα στο «Ολντ Τράφορντ»
 20/10/2021

Για τον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μαν. Γιουν υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Αταλάντα με τους «κόκκινους διαβόλους» να ψάχνουν την νίκη που θα τους βάλει σε τροχιά πρόκρισης. Επικίνδυνη με το επιθετικό της παιχνίδι η Αταλάντα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν… κωμωδία στο πρώτο ημίχρονο με τη Βιγιαρεάλ, από τύχη γλίτωσε το κάζο, ενώ αφού δέχθηκε το γκολ στην επανάληψη αφυπνίστηκε και το γύρισε στην εκπνοή. Τύχη βουνό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τη βάζει στο κόλπο της πρόκρισης, δεδομένου ότι είχε χάσει στην Ελβετία. Βέβαια, οι κακές εμφανίσεις είχαν συνέχεια το Σάββατο, οπότε και έχασε 4-2 εκτός από τη Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Νορβηγός τεχνικός πιέζεται. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 14-3-3 εντός με ιταλικές ομάδες. Πήραν ανάσες και είναι διαθέσιμοι ο φορ Καβάνι και ο μέσος Φρεντ. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού παραμένει ο Βαράν (α. 2/0, 5/0), αγώνα δρόμου δίνει ο Μαρσιάλ (ε. 1/0, 5/1), έχει πιθανότητες.

Η Αταλάντα κυριάρχησε της Γιουνγκ Μπόις, έψαξε το γκολ με υπομονή και παρά το ότι το βρήκε καθυστερημένα, πήρε δίκαιη νίκη. Οι τέσσερις βαθμοί είναι καλή προίκα για την ομάδα του Τζιαν Γκασπερίνι, η οποία, όμως, έχει δύσκολο γκρουπ και δεν μπορεί να μείνει με άδεια χέρια στα κολλητά ματς με τη Γιουνάιτεντ. Πειστική εμφάνιση έπειτα από καιρό στην Α’ Ιταλίας, νίκησε 4-1 στην έδρα της Έμπολι. Σε τρία ματς στην Αγγλία έχει 2-0-1, νίκησε στο Λίβερπουλ (την ομώνυμη ομάδα και την Έβερτον).

Χτύπησε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και λογικά λείπει ο Τολόι (α. 2/0, 6/1). Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού οι Τζιμσίτι (α. 2/0, 7/0), Γκόσενς (α. 2/1, 6/1), Χάτεμπουρ (α.) και Πεσίνα (μ. 2/1, 6/0), στην άμυνα το πρόβλημα.

Εκτίμηση: Δυνατή εντός έδρας παρουσιάζεται η Μαν. Γιουν και θα επιδιώξει να επιβάλλει τον ρυθμό της. Άκρως επιθετική και με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα η Αταλάντα μπορεί να βρει ένα τουλάχιστον γκολ. Goal και Over συνδυαστικά λοιπόν.