logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Δυάδα δυο ημερών!
 21/10/2021

Η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει εκτός της πρωτάρα Γιουνγκ Μπόις και η ποιότητα και εμπειρία των Ισπανών μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και στον 6ο όμιλο, η Βιγιαρεάλ έχει αποστολή στην Ελβετία κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις. Οι Ισπανοί μετά από δυο παιχνίδια δεν έχουν νίκη αλλά έχοντας παλέψει κόντρα σε Μαν. Γιουν και Αταλάντα. Η Γιουνγκ Μπόις μπορεί να έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα κόντρα στον Αγγλικό σύλλογο αλλά σίγουρα υπολείπεται σε ποιότητα και εμπειρία. Η Βιγιαρεάλ χρειάζεται νίκη για να μπει δυνατά στην μάχη της πρόκρισης και το διπλό σε τιμές που υπερβαίνουν τον διπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο.

Στο Γιουρόπα λιγκ, για τον 4ο όμιλο (όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός), η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Αντβέρπ σε μια κρίσιμη αναμέτρηση. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν νίκη και για να έχουν ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να βάλουν βαθμούς στο σακούλι τους. Η Φενέρ παίζει επιθετικά αλλά με προβλήματα στα μετόπισθεν κάτι που ισχύει και για την άπειρη Αντβέρπ, που παίζει χωρίς αίσθηση του φόβου αλλά με αρκετή απειρία. Πιθανόν το παιχνίδι να έχει γρήγορο ρυθμό και το Over να είναι μια καλή περίπτωση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Γιουνγκ Μπόις-Βιγιαρεάλ 2
Φενερμπαχτσέ-Αντβέρπ Over